Libnet.ro
UNICEF

10:30

ONU - absenta din grupurile care discuta despre Venezuela

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ONU - absenta din grupurile care discuta despre Venezuela

Secretariatul general al ONU nu va participa la nici o reuniune a grupurilor care se formeaza pentru a discuta despre criza venezueleana. continuă pe Ziarul Bursa

Criminalul din Arad, care si-a decapitat victima, planuise de mai mult timp oribila crima

Criminalul de 32 de ani din Arad care a intrat peste o familie in Sanandrei si l-a decapitat pe un barbat de 44 de ani cu drujba vorbeste cu calm despre crima comisa. Ba mai mult, conform anchetatorilor, el si-a.

Despre Venezuela si alte tari

In ultimele zile, atentia a fost atrasa si de situatia din Venezuela, o tara mai indepartata, cunoscuta mai ales pentru frumusetea tinerelor de acolo care au castigat de mai multe ori concursuri de frumusete la nivel global, desi pentru aceste rezultate se fac sacrificii cumplite.

Doina Pana, vicepresedinte PSD: n CEx-ul de azi s-ar putea discuta despre candidatura lui Tariceanu la prezidentiale

Vicepresedintele PSD Doina Pana a afirmat ca ar putea exista discutii, in sedinta de duminica a Comitetului Executiv al partidului, despre posibila candidatura a liderului ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la alegerile prezidentiale, potrivit Mediafax.

Scoala din Europa care nu le permite fetelor sa manance decat atunci cand termina baietii

Scoala musulmana Al-Hijrah din Birmingham discrimineaza fetele care studiaza acolo. in unitatea de invatamant elevele erau discriminate, iar la biblioteca scolii se gaseau numeroase carti care incitau la vi.

Orasul din Romnia care nu are contract de deratizare si dezinsectie de aproape sase ani

Timisoara nu are deratizare si dezinsectie din 2013, cand vechiul contract a expirat, iar Primaria a scos la licitatie acest serviciu. Acum, orasul are toate sansele sa intre in primavara tot fara dezinsectie si deratizare, pentru ca licitatia inceputa anul trecut de primarie a fost din nou contestata, scrie tion. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )