Libnet.ro
UNICEF

13:15

ONU, a patra reuniune pe tema crizei ucrainene.

România Liberă România Liberă,
ONU, a patra reuniune pe tema crizei ucrainene.

Consiliul de Securitate ONU a inceput, joi, o noua reuniune cu usile inchise pe tema crizei ucrainene, relateaza AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: Dansul periculos al navelor de lupta in Marea Neagra Aceasta reuniune a fost convocata la cererea Marii Britanii. Este vorba despre cea de a patra reuniune in decurs de o saptamana a Consiliului pe tema crizei ucrainene. Reuniunea va fi consacrata incidentului care l-a vizat pe emisarul ONU in Crimeea, Robert Serry, care a fost nevoit sa puna . continuă pe România Liberă

Reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei ucrainene

Consiliul de Securitate ONU se va reuni la New York, joi, la ora 19. 30, ora Romaniei), in vederea unor consultari pe tema crizei ucrainene, relateaza AFP. Aceasta este cea de a.

Kerry anunta un acord privind continuarea discutiilor pe tema crizei ucrainene.

Secretarul de Stat american John Kerry a declarat miercuri, la Paris, ca s-a ajuns la un acord in privinta continuarii discutiilor intense pe tema crizei ucrainene, relateaza AFP, conform Mediafax. Am inceput un proces astazi miercuri) si speram ca acesta va conduce la detensionarea crizei, a spus Kerry dupa o intrevedere cu sefii diplomatiilor Rusiei, Frantei, Germaniei, Marii Britanii si Uniunii Europene. Citeste si: Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati.

UPDATE. Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. ...

UPDATE 23:40 - Kerry anunta un acord privind continuarea discutiilor pe tema crizei ucrainene UPDATE 23:14 - UPDATE. Surse AFP: Lavrov ar fi parasit MAE francez fara sa se intalneasca cu omologul ucrainean UPDATE 23:11 - Putin si Merkel au discutat scenarii vizand o normalizare a crizei din Ucraina UPDATE 22:01 - SUA neaga ca ar fi ajuns la un acord cu Rusia privind criza din Ucraina UPDATE 21:01 - NATO sporeste cooperarea cu Ucraina si o diminueaza pe cea cu Rusia UPDATE 20:39 - .

UPDATE. A inceput reuniunea de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, pe tema crizei din ...

UPDATE: Consiliul de Securitate al ONU a inceput, luni, o noua reuniune, a treia in patru zile consacrata crizei din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Aceasta reuniune a fost convocata la cererea Rusiei, au anuntat diplomati. Ambasadorul rus la ONU, Vitali Ciurkin, a declarat in momentul intrarii la reuniune ca va explica in detaliu pozitia Federatiei Ruse in aceasta criza. Omologul sau francez, Gerard Araud, si-a exprimat speranta ca Ciurkin va aduce vesti bune, adica .

Rusia cere o reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU, pe tema crizei din Ucraina.

O noua reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina, convocata la initiativa Rusiei, va avea loc luni seara la New York, anunta presedintia luxemburgheza a organismului, citata de AFP, conform Mediafax. Citeste si: Seful Dumei de Stat: Deocamdata, nu este necesara o interventie rusa in Ucraina Reuniunea Consiliului de Securitate va incepe la ora 15. 30, ora Romaniei). Sedinta de urgenta a fost solicitata de ambasadorul Rusiei la Natiunile .

Consiliul de Securitate ONU se reuneste din nou, joi, pe tema situatiei din Ucraina.

Consiliul de Securitate ONU se va reuni din nou, joi dupa-amiaza, in vederea unor consultari pe tema crizei ucrainene, au anuntat diplomati, conform Mediafax. Consultarile intre cei 15 membri ai Consiliului vor incepe la ora 19. 30, ora Romaniei), la New York. Este vorba despre cea de a patra reuniune in decurs de o saptamana a Consiliului pe tema crizei ucrainene. Ultima reuniune a avut loc luni si s-a incheiat fara a se ajunge la progrese. Rusia a fost criticata de catre .

Pretul aurului in crestere cu 2% din cauza crizei ucrainene

Pretul aurului a crescut astazi cu 2% din cauza crizei din Ucraina, care a determinat investitorii sa in active considerate sigure, potrivit bursei de la New York.

Corlatean, audiat pe tema crizei din Ucraina, in comisiile de politica externa din Parlament.

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, este audiat, marti, in comisiile de politica externa din Senat si Camera Deputatilor, pe tema evolutiilor din Ucraina, informeaza Mediafax. Audierea ministrului Titus Corlatean vine in urma hotararii Birourilor permanente reunite, care au decis, luni, audierea acestuia, pe tema situatiei din Ucraina, urmand ca intr-o saptamana sa se redacteze o propunere de declaratie comuna a comisiilor pe aceasta tema. Ministrul de Externe a declarat in .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )