Libnet.ro
UNICEF

08:15

ONU se teme de REVENIREA LA UN RAZBOI TOTAL in estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
ONU se teme de REVENIREA LA UN RAZBOI TOTAL in estul Ucrainei

Observatori ai OSCE au informat marti ca 43 de camioane militare fara numere de inmatriculare se indreptau catre centrul orasului Donetk, bastion al fortelor separatiste proruse din estul Ucrainei. Cinci dintre aceste camioane tractau echipamente de artilerie si alte cinci lansatoare de rachete multiple, a precizat organizatia intr-un comunicat. continuă pe România Liberă

ONU se teme de revenirea la un razboi total in estul Ucrainei

ONU se teme de revenirea la un razboi total in estul Ucrainei, a declarat un oficial de rang inalt al Natiunilor Unite. Secretarul general adjunct pentru Afaceri Politice, Jens Andres Toyberg-Frandzen, a evocat to.

Reuniune de urgenta a ONU pe tema situatiei din estul Ucrainei

Consiliul de Securitate al ONU se va reuni miercuri intr-o sedinta de urgenta pentru a discuta situatia delicata din estul Ucrainei.

ONU: Ne temem de revenirea la un RAZBOI TOTAL in Ucraina

ONU se teme de revenirea la un razboi total in estul Ucrainei, a declarat un oficial de rang inalt al Natiunilor Unite, miercuri, inainte de deschiderea reuniunii de urgenta a Consiliului de Securitate,.

OSCE: Riscul escaladarii conflictului din estul Ucrainei a crescut

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa avertizeaza asupra cresterii riscului escaladarii conflictului separatist din estul Ucrainei.

Ambasador: Rusia pregateste O INVAZIE MILITARA DE AMPLOARE in estul Ucrainei

Rusia pregateste o invazie militara de mare amploare in estul Ucrainei, acuza Iuri Sergheiev, ambasadorul ucrainean la Natiunile Unite, citat de AFP, conform Mediafax. Cred ca Natiunile Unite trebuie informate.

Kiev: Rusia a trimis mercenari suplimentari si armament insurgentilor din estul Ucrainei

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei au primit din Rusia mercenari suplimentari si armament, acuza purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, Andrei Lisenko, citat de Reuters, conform Mediafax. Mercenarii rusi.

Kiev: Rusia a trimis mercenari si armament in estul Ucrainei

Insurgentii prorusi din estul Ucrainei au primit din Rusia mercenari suplimentari si armament, acuza purtatorul de cuvant al armatei ucrainene, Andrei Lisenko. Mercenarii rusi consolideaza fortele rebele pe.

Ambasador ucrainean: Rusia pregateste o invazie militara de amploare in estul Ucrainei

Federatia Rusa ar pregati o invazie militara de mare amploare in estul Ucrainei, a avertizat, marti, ambasadorul ucrainean la Natiunile Unite, Iuri Sergheiev, potrivit AFP.

Ministrul german de Externe avertizeaza ca situatia din estul Ucrainei este din nou grava

Seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier a declarat ca situatia din regiunile separatiste din estul Ucrainei a devenit din nou grava, informeaza Reuters. Din pacate, situatia este din nou grava. Acum.

Casa Alba e ingrijorata de intensificarea luptelor in estul Ucrainei

Intensificarea luptelor in regiunile din estul Ucrainei produc ingrijorare la Casa Alba, institutia precizand ca tentativele separatistilor pro-rusi de a castiga teren reprezinta o incalcare flagranta a acordurilor de incetare a focului semnate la Minsk.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4025 seconds )