Libnet.ro
UNICEF

08:30

US Open: Karolina Pliskova, eliminata in sferturi de CoCo Vandeweghe; Garbine Muguruza va fi de luni noul numar 1 WTA

Hotnews Hotnews,
 US Open: Karolina Pliskova, eliminata in sferturi de CoCo Vandeweghe; Garbine Muguruza va fi de luni noul numar 1 WTA

Karolina Pliskova a fost eliminata, miercuri, de sportiva americana CoCo Vandeweghe, in sferturi la US Open, astfel ca sportiva ceha va fi detronata de luni din fruntea ierarhiei WTA, noul lider urmand sa fie spaniola Garbine Muguruza, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

US Open: Karolina Pliskova, eliminatain sferturi de CoCo Vandeweghe; Garbine Muguruza va fi de luni noul numar 1 WTA

Karolina Pliskova a fost eliminata, miercuri, de sportiva americana CoCo Vandeweghe, in sferturi la US Open, astfel ca sportiva ceha va fi detronata de luni din fruntea ierarhiei WTA, noul lider urmand sa fie spaniola Garbine Muguruza, potrivit news. ro.

US Open: Agnieszka Radwanska, eliminata de CoCo Vandeweghe (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul zece, Agnieszka Radwanska a parasit turneul de la US Open in turui trei, poloneza fiind invinsa de CoCo Vandeweghe, favorita numarul 20. A fost 7-5, 4-6, 6-4 pentru jucatoarea din SUA. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu si programul optimilor.

Pliskova, eliminata in sferturi la US Open. Un nou lider WTA de luni

Karolina Pliskova a fost invinsa, miercuri, de Coco Vandeweghe in sferturile de finala la US Open dupa un meci de doua seturi.

US Open 2017: CoCo Vandeweghe, a treia americanca din semifinale. Muguruza va fi pe locul unu WTA

Karolina Pliskova a fost eliminata, miercuri, de sportiva americana CoCo Vandeweghe, in sferturi la US Open, astfel ca sportiva ceha va fi detronata de luni din fruntea ierarhiei WTA, noul lider urmand sa fie spaniola Garbine Muguruza.

S-a schimbat liderul mondial in tenis, Karolina Pliskova a fost eliminata de la US Open: Vestea primita de Simona Halep

Karolina Pliskova a fost eliminata, miercuri, de sportiva americana CoCo Vandeweghe, in sferturi la US Open, astfel ca sportiva ceha va fi detronata de luni din fruntea ierarhiei WTA, noul lider urmand.

US Open: Horia Tecau, in sferturi si la dublu mixt (alaturi de CoCo Vandeweghe)

Cuplul Horia Tecau/Coco Vandeweghe Romania/SUA) a invins, cu 6-4, 6-3, perechea Yung-Jan Chan/Nenad Zimonjic Taiwan/Serbia) si s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt de la US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )