Libnet.ro
UNICEF

16:31

US Open Rafael Nadal s-a calificat in semifinale dupa o victorie fara istoric in fata surprizei Rublev / Semifinala cu Federer?

Hotnews Hotnews,
 US Open Rafael Nadal s-a calificat in semifinale dupa o victorie fara istoric in fata surprizei Rublev / Semifinala cu Federer?

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, locul 1 ATP, s-a calificat in semifinale la US Open, dupa ce a trecut de rusul Andrei Rublev, pozitia 53 in clasamentul mondial. Nadal s-a impus, scor 6-1, 6-2, 6-2, intr-o ora si 36 de minute de joc, in fata tanarului jucator rus de 19 ani. continuă pe Hotnews

VIDEO US Open: Rafael Nadal si Roger Federer, in optimi (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal a avut parte de un meci foarte greu impotriva lui Leonardo Mayer, argentinianul chinuindu-l serios pe iberic. Mayer a castigat la tiebreak primul set 7-3), Nadal luptand serios pentru a obtine calificarea in optimile de la US Open. De un meci mai linistit a avut parte Roger Federer: succes in trei seturi cu Feliciano Lopez. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de la US Open.

US Open 2017: Horia Tecau s-a calificat in semifinale dupa un succes categoric!

Erechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

US Open 2017: Horia Tecau s-a calificat in semifinale dupa un succes categoric

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 12, s-a calificat, marti, in semifinalele probei de dublu masculin din cadrul turneului de Grand Slam US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )