Libnet.ro
UNICEF

08:45

US Open: Sorana Cirstea, in turul trei dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, a noua favorita

Hotnews Hotnews,
 US Open: Sorana Cirstea, in turul trei dupa ce a invins-o pe Johanna Konta, a noua favorita

Sorana Cirstea a facut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale din ultima perioada, a intors soarta partidei cu britanica Johanna Konta 13 WTA, cap de serie nr. 9) si s-a impus cu 2-6, 7-65), 6-4, dupa un meci care a durat doua ore si 51 de minute. continuă pe Hotnews

US Open: Sorana Cirstea, in turul doi dupa o victorie in doua seturi (6-4, 7-5 vs Christina McHale)

Sorana Cirstea 77 WTA) s-a calificat in turul al doilea al US Open, dupa ce a invins-o pe Christina McHale SUA 75 WTA), scor 6-4, 7-5. Meciul a durat o ora si 36 de minute.

Sorana Cirstea o elimina pe Konta la US Open

Sorana Cirstea a reusit surpriza serii zilei de joi de la US Open, invingand-o in turul al doilea pe favorita a noua, Johanna Konta,in trei seturi. In turul al treilea, romanca o va intalni pe cehoaicaKarolina Muchova, cap de serie numarul 20.

Cirstea, rezultat magnific la US Open: Sorana e in turul III dupa o victorie in fata unei favorite la trofeu

Sorana Cirstea 77 WTA) tocmai si-a egalat cea mai buna performanta la Flushing Meadows, atingerea turului III si, de aceasta data, acest parcurs i-a asigurat si un bonus financiar urias!.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul 2 la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea a trecut, marti, de primul tur la US Open, al doilea turneu de Mare Slem al anului care se disputa.

Sorana Cirstea, socata de conditiile de la US Open: Nu mai putem continua asa

Sorana Cirstea a adus marti prima victorie romaneasca de la US Open 2020. A fost un succes in fata americancei Christina McHale, scor 6-4, 7-5. in turul doi al competitiei de la New York, Sorana o va infrunta pe Johanna Konta, favorita numarul 9 a competitiei. Jucatoarea din Romania s-a declarat extrem de surprinsa de .

Sorana Cirstea merge mai departe la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund al turneului de Grand Slam de la US Open, dupa ce a inv.

Praga 125K: Irina Bara, calificata in turul trei Monica Niculescu, Gabriela Ruse, Laura Paar si Alexandra Cadantu, eliminate

Irina Bara este singura jucatoare din Romania care a reusit sa se califice, luni, in turul trei al turneului de categorie 125K de la Praga. Monica Niculescu, Gabriela Ruse, Laura Paar si Alexandra Cadantu s-a retras in setul secund) au parasit competitia.

VIDEO US Open: Novak Djokovic pierde un set, dar se califica in turul trei Rezultatele zilei

Favorit la castigarea US Open, Novak Djokovic a avut parte de un adversar de calibru in Kyle Edmund 44 ATP). Britanicul s-a impus in primul set al partidei din turul al doilea, insa sarbul a bifat in cele din urma victoria consecutiva cu numarul 25 si ramane neinvins in 2020.

Europa League: Campioana CFR Cluj afla marti numele adversarei din turul trei preliminar

CFR Cluj isi afla, marti, de la ora 14:00, adversara din turul 3 preliminar al Ligii Europa, la tragerea la sorti de la Nyon.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )