Libnet.ro
UNICEF

06:30

Operatiunea steagul UE anuntata pentru duminica in Piata Victoriei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Operatiunea steagul UE anuntata pentru duminica in Piata Victoriei

Manifestantii din Piata Victoriei din Capitala sunt chemati din nou, duminica, in fata Guvernului pentru a realiza steagul Uniunii Europene, manifestatii similare fiind programate si in Piata Unirii din Cluj, precum si la Brasov. continuă pe Wall-Street Ro

Un nou protest anuntat pentru duminica in Piata Victoriei

Un nou protest de amploare este anuntat pentru duminica seara in Piata Victoriei din Bucuresti.

Protestele continua in Piata Victoriei, in cea de-a 23-a zi de manifestatii

Protestele continua si miercuri seara in Piata Victoriei, unde s-au strans peste 100 de persoane. Manifestantii s-au adunat pentru a 23-a zi pentru a protesta impotriva guvernului si a.

Duminica, la protestul din Piata Victoriei, demonstrantii vor afisa un drapel gigantic al UE, format din raze de lumina

La mitingul care se va desfasura duminica in Piata Victoriei, demonstrantii vor realiza imaginea unui drapel gigantic al Uniunii Europene.

FOTO. Protestele din Piata Victoriei au continuat in ziua 26. Aproape 200 de persoane au iesit in strada pentru a scanda impotriva Guvernului

Aproximativ 200 de persoane se aflau la ora 21. 00, sambata seara, in Piata Victoriei, si protestau impotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu, potrivit Epoch Times Romania.

Opt persoane retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei

Opt persoane au fost retinute in dosarul privind violentele de la manifestatiile din Piata Victoriei. Anchetatorii au audiat 20 de persoane, iar in urma perchezitiilor care au avut loc joi in mai multe imobile din capitala au fost gasite peste 3. 000 de materiale pirotehnice.

Peste 3.000 de materiale pirotehnice ridicate in urma a 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei

In aceasta dimineata, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au pus in aplicare un numar de 13 perchezitii in dosarul violentelor din Piata Victoriei, din timpul manifestatiei din noaptea de 1 spre 2 februarie, mai multe persoane fiind conduse la audieri, iar peste 3. 000 de materiale pirotehnice au fost ridicate pentru a fi expertizate, anunta un comunicat de presa publicat pe site-ul Politiei Capitalei.

Peste 100 de oameni in Piata Victoriei, in a 23-a zi de manifestatii. Protestul de la Cotroceni s-a incheiat

Peste 100 de oameni protesteaza, miercuri seara, in Piata Victoriei din Capitala, in a 23-a zi de manifestatii antiguvernamentale. Cateva persoane au fost, pentru a 18-a zi la rand, la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Peste 100 de oameni protesteaza in Piata Victoriei

Peste 100 de oameni protesteaza, astazi, in Piata Victoriei din Capitala, in a 23-a zi de manifestatii antiguvernamentale. Cateva persoane au fost, pentru a 18-a zi la rand, la Palatul Cotroceni, cerand demisia presedintelui Klaus Iohannis.

Unul dintre cei retinuti in dosarul violentelor din Piata Victoriei, arestat, ceilalti cinci, pusi sub control judiciar

Unul dintre cei sase retinuti in dosarul violentelor de la manifestatiile din Piata Victoriei a fost arestat preventiv, vineri, de Judecatoria Sectorului 1, in timp ce in cazul celorlalti cinci instanta a respins propunerea procurorilor de arestare si a dispus sa fie cercetati sub control judiciar.

Un singur suspect a fost arestat dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei. Alte cinci persoane sunt cercetate sub control judiciar

O singura persoana a fost arestata, vineri, in ancheta asupra violentelor de la protestele din noaptea de 1 spre 2 februarie din Piata Victoriei.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )