Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opinii: Igor Dodon a demonstrat la Bruxelles ca nu este un presedinte al tuturor

Adevărul Adevărul,
Opinii: Igor Dodon a demonstrat la Bruxelles ca nu este un presedinte al tuturor

Igor Dodon a demonstrat la Bruxelles inca o data ca nu este un presedinte al tuturor, dupa cum a promis in perioada electorala si la inceputul exercitarii mandatului. Declaratii in acest sens au fost facute in cadrul emisiunii Moldova in direct de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN. continuă pe Adevărul

ANALIZA Presedintele Moldovei, Igor Dodon, in vizita la Bruxelles - contemplarea unui suicid economic

Saptamana viitoare, pe 7 februarie, pentru prima data de cand a fost ales Presedinte al Moldovei in noiembrie 2016, Igor Dodon este asteptat la Bruxelles unde va avea loc prima intrevedere cu Uniunea Europeana. Agenda lui politica este fatis pro-rusa si impotriva Acordului de Asociere cu UE, care din iulie 2016 este pe deplin in vigoare. Acest acord prevede o zona de liber schimb aprofundat si cuprinzator ZLSAC), care ii acorda Moldovei acces deplin la piata UE practic pentru toate produsele, iar Moldova are la dispozitie pana la 10 ani pentru a proceda in mod similar, eliminand tarifele la importurile din UE.

Igor Dodon merge la Bruxelles: joc complicat, rezultate incerte

Vine la Bruxelles domnul presedinte al Moldovei si va fi primit de toate personalitatile de la varful institutiilor europene: Donald Tusk, presedintele UE, Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, Federica Mogherini, inaltul Reprezentant al UE pentru politica externa si de securitate.

Igor Dodon va avea o intrevedere la Bruxelles si cu reprezentantii diasporei

Presedintele Dodon a anuntat in seara de luni, 6 februarie, ca a primit o scrisoare deschisa de la reprezentantii diasporei cu propunerea de a avea o intrevedere cu acestia la Bruxelles, unde seful statului se afla intr-o vizita oficiala.

PDM: Condamnam modul in care Moldova a fost reprezentata la Bruxelles de Igor Dodon

Intrevederile lui Igor Dodon de la Bruxelles din ziua de marti, 7 februarie, cu inalti oficiali europeni, carora seful statului le-a vorbit despre necesitatea restabilirii relatiilor cu Moscova, dar si despre faptul ca ideea anularii Acordului de Asociere ramane valabila, a provocat o reactia din partea guvernarii. PDM, condus de oligarhul Vlad Plahotniuc, a condamnat mesajul presedintelui calificandu-l drept unul de partid.

Igor Dodon s-a intalnit cu Donald Tusk la Bruxelles: Am anuntat ca voi sustine anularea Acordului de Asociere cu UE

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a inceput, luni, o vizita de trei zile la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali ai Uniunii Europene si responsabili din cadrul NATO, potrivit presei de la Chisinau.

Igor Dodon, in vizita oficiala la Bruxelles. Presedintele moldovean va avea intalniri cu oficiali UE si NATO

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a inceput, luni, o vizita de trei zile la Bruxelles, unde se va intalni cu oficiali ai Uniunii Europene si responsabili din cadrul NATO, potrivit presei de la Chisinau.

Igor Dodon a interzis unui grup de militari sa participe la un exercitiu in Romania

Un grup de militari din Republica Moldova trebuia sa participe la un exercitiu militar in Romania, insa presedintele moldovean Igor Dodon a refuzat sa semneze decretul privind detasarea contingentului militar. Liderul de la Chisinau a confirmat, miercuri, informatia, in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la Bruxelles, dupa intrevederea cu adjunctul secretarului general NATO, Rose Gottemoeller.

Igor Dodon, inca un PAS SPRE RUSIA. Presedintele moldovean a AMENINTAT ca ar putea anula Acordul de Asociere cu UE (FOTO)

Igor Dodon a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, cu ocazia vizitei oficiale de la Bruxelles. Presedintele Republicii Moldova a afirmat intr-un mesaj pe.

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon: Un birou de legatura NATO la Chisinau nu este un demers binevenit pentru moldoveni

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat, marti, la sediul NATO ca deschiderea unui birou de legatura al forului international la Chisinau va crea impedimente in privinta negocierilor pe problema transnistreana si demersul nu este binevenit.

Dodon a zburat la Bruxelles cu o cursa de linie la clasa Economic: A stat in rand cu toata lumea

Presedintele Igor Dodon a zburat in dupa-amiaza zilei de luni, 6 februarie, spre Bruxelles cu o o cursa de linie cu escala la Muhen, la clasa Economic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )