Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozantul rus Alexei Navalnii urmeaza sa revina la Moscova, in ciuda amenintarii ca va fi arestat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opozantul rus Alexei Navalnii urmeaza sa revina la Moscova, in ciuda amenintarii ca va fi arestat

Opozantul rus Alexei Navalnii, care acuza Kremlinul ca l-a otravit vara trecuta, urmeaza sa revina duminica la Moscova, in ciuda dorintei exprimate de autoritatile ruse de a-l aresta si posibil de a-l condamna la multi ani de detentie, relateaza DPA si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pe aeroport, la revenirea in Moscova (VIDEO)

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat de Politie la sosirea pe aeroportul Seremetievo din Moscova, la punctul de control al pasapoartelor. De altfel, inainte ca acesta sa revina din Germania,.

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat dupa ce a aterizat la Moscova

Opozantul politic rus Aleksei Navalnii a revenit, duminica, la Moscova, dupa ce a stat mai multe luni in Germania, in urma otravirii cu agentul neurotoxic Noviciok. Politicianul a acuzat o tentativa de asasinat la adresa sa, pusa in practica la ordinul presedintelui rus Vladimir Putin.

Alexei Navalnii a aterizat la Moscova, pe alt aeroport decat era prevazut

Politia rusa a arestat astazi mai multi sustinatori ai opozantului Alexei Navalnii, inainte de aterizarea acestuia la Moscova, relateaza agentiile de presa internaionale. Avionul companiei ruse Pobeda la bordul caruia se afla Navalnii urma sa ajunga pe aeroportul Vnukovo din Moscova, dar a fost redirectionat si a aterizat la Seremetievo, conform Agerpres.

Politia rusa aresteaza sustinatori ai lui Alexei Navalnii inainte de aterizarea acestuia la Moscova

Politia rusa a arestat astazi mai multi sustinatori ai opozantului Alexei Navalnii, inainte de aterizarea acestuia la Moscova, relateaza AFP.

Alexei Navalnii a fost retinut de cum a pus piciorul pe pamant rusesc

Alexei Navalnii a fost retinut de politie pe aeroportul Seremetovo din Moscova, transmit mai multe p.

Rusia anunta ca este obligata sa il aresteze pe Alexei Navalnii

Agentia penitenciarelor din Rusia a anuntat joi ca este obligata sa il retina pe politicianul de opozitie Alexei Navalnii care a afirmat saptamana aceasta ca intentioneaza sa se intoarca la Moscova duminica, relateaza Moscow Times.

Autoritatile ruse l-au plasat pe Alexei Navalnii pe lista persoanelor urmarite

Autoritatile ruse l-au plasat pe Alexei Navalnii pe lista persoanelor urmarite la sfarsitul anului trecut, potrivit unui decret oficial aparut pe Telegram si confirmat de unul dintre avocatii politicianului de opozitie rus, relateaza Moscow Times.

Autoritatile ruse l-au plasat pe Alexei Navalnii pe lista persoanelor date in urmarire Politicianul ar putea fi arestat duminica la sosirea in Rusia

Autoritatile ruse l-au plasat pe Alexei Navalnii pe lista persoanelor date in urmarire la sfarsitul anului trecut, potrivit unui decret oficial aparut pe Telegram si confirmat de unul dintre avocatii politicianului de opozitie rus, relateaza Moscow Times.

Aleksei Navalnii a parasit Germania pentru a reveni la Moscova in ciuda amenintarii ca va fi arestat. Ce a spus inainte de plecare

Alexei Navalnii a parasit discret Germania, duminica, pentru a se intoarce in Rusia. Opozantul lui Vladimir Putin, care ii acuza pe seful de la Kremlin ca a comandat asasinarea sa printr-o tentativa de otravire, nu s-a prezentat pe aeroportul berlinez Schonefeld pentru check-in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )