Libnet.ro
UNICEF

11:45

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pe aeroport, la revenirea in Moscova (VIDEO)

B1 B1,
Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat pe aeroport, la revenirea in Moscova (VIDEO)

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat de Politie la sosirea pe aeroportul Seremetievo din Moscova, la punctul de control al pasapoartelor. De altfel, inainte ca acesta sa revina din Germania,. continuă pe B1

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat dupa ce a aterizat la Moscova

Opozantul politic rus Aleksei Navalnii a revenit, duminica, la Moscova, dupa ce a stat mai multe luni in Germania, in urma otravirii cu agentul neurotoxic Noviciok. Politicianul a acuzat o tentativa de asasinat la adresa sa, pusa in practica la ordinul presedintelui rus Vladimir Putin.

Opozantul rus Alexei Navalnii urmeaza sa revina la Moscova, in ciuda amenintarii ca va fi arestat

Opozantul rus Alexei Navalnii, care acuza Kremlinul ca l-a otravit vara trecuta, urmeaza sa revina duminica la Moscova, in ciuda dorintei exprimate de autoritatile ruse de a-l aresta si posibil de a-l condamna la multi ani de detentie, relateaza DPA si Reuters.

Aleksei Navalnii a fost retinut pe aeroportul din Moscova. Ce declaratii a reusit sa faca opozantul VIDEO

Liderul opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, a revenit in Federatia Rusa in seara zilei de duminica, 17 ianuarie, insa a fost retinut pe aeroport imediat ce a ajuns la controlul de pasapoarte.

Aleksei Navalnii risca trei si jumatate de inchisoare la intoarcerea in Rusia. De ancheta privind otravirea sa cu Noviciok nu vorbesc autoritatile ruse

Opozantul rus Aleksei Navalnii se afla pe lista de persoane date in urmarire in Rusia pentru ca ar fi incalcat conditiile unei pedepse la inchisoare cu suspendare si risca sa fie inchis trei ani si jumatate cand se intoarce in Rusia in acest weekend, a declarat joi unul dintre avocatii sai, potrivit Reuters.

Alexei Navalnii a fost arestat la sosirea la Moscova

Opozantul rus Alexei Navalnii a fost arestat duminica seara, la punctul de control al pasapoartelor de pe aeroportul Seremetievo din Moscova, transmite Reuters.

Navalnii se intoarce in Rusia. Un membru al echipei sale a fost arestat la Moscova pentru extremism

Pavel Zelensky, membru al echipei lui Aleksei Navalnii de la organizatia anticoruptie din Kremlin a fost arestat prevenitv pana la data de 28 februarie, sub acuzatia de extremism promovat in spatiul online, a transmis instanta judecatoreasca intr-o declaratie de presa citata de Reuters.

Navalnii s-a intors la Moscova intr-o atmosfera tensionata: Peste 50 de opozanti retinuti. Opozantul rus a fost arestat pe aeroport VIDEO

Avionul care l-a adus pe opozantul rus Aleksei Navalnii de la Berlin la Moscova a aterizat pe un alt aeroport decat cel prevazut initial.

Ministrul Bogdan Aurescu: Arestarea liderului opozitiei ruse, Aleksei Navalnii, e inacceptabila

Bogdan Aurescu, ministrul de Externe, a reactionat imediat dupa apartia informatiilor conform carora principalul opozant rus, Aleksei Navalnii, a fost arestat imediat ce a revenit in Moscova. Aurescu a punctat.

Reactie rapida de la Bucuresti la arestare activistului rus Aleksei Navalnii. Este inacceptabil!

Ministrul roman de Externe Bogdan Aurescu a reactionat rapid la arestarea lui Aleksei Navalnii, duminica, pe aeroportul rus Seremetievo.

Rusia. in asteptarea lui Aleksei Navalnii, rusii l-au arestat pe Pavel Zelenski, membru al echipei opozantului

Pavel Zelenski, membru al echipei lui Aleksei Navalnii de la organizatia anticoruptie din Kremlin a fost arestat prevenitv pana la data de 28 februarie, sub acuzatia de extremism promovat in spatiul online, a transmis instanta judecatoreasca intr-o declaratie de presa citata de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )