Libnet.ro
UNICEF

15:30

Opozitia belarusa indeamna cetatenii sa sprijine greva nationala pentru inlaturarea lui Aleksandr Lukasenko, in ciuda presiunii colosale

B1 B1,
Opozitia belarusa indeamna cetatenii sa sprijine greva nationala pentru inlaturarea lui Aleksandr Lukasenko, in ciuda presiunii colosale

Opozanta Svetlana Tihanovskaia a facut, marti, un apel catre poporul belarus, caruia i-a cerut sa sprijine greva nationala pentru inlaturarea presedintelui Aleksandr Lukasenko, dar chiar si asa guvernul a. continuă pe B1

Svetlana Tihanovskaia, lidera opozitiei din Belarus, anunta greva nationala pentru demisia presedintelui Lukasenko

Lidera opozitiei din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, a anuntat ca luni va fi declansata o greva la nivel national, in incercarea de a determina demisia presedintelui Alexandr Lukasenko, care continua sa.

Belarus intra in greva nationala pentru demiterea presedintelui Lukasenko

Svetlana Tihanovskaia, lidera opozitiei din Belarus, anunta intrarea tarii in greva generala dupa ce.

SVETLANA TIHANOVSKAIA: Azi incepe greva nationala pentru demisia presedintelui Lukasenko

Svetlana Tihanovskaia, Lidera opozitiei din Belarus, a spus ca azi va fi declansata o greva la nivel national, dupa ce guvernul presedintelui Alexandr Lukasenko a raspuns in forta la protestele care cer demisia acestuia, conform Reuters.

Lidera opozitiei din Belarus, Svetlana Tihanovskaia: Luni incepe greva nationala pentru demisia presedintelui Lukasenko

Lidera opozitiei din Belarus, Svetlana Tihanovskaia, a declarat, duminica, ca luni va fi declansata o greva la nivel national, dupa ce guvernul presedintelui Alexandr Lukasenko a raspuns in forta la protestele care cer demisia acestuia, transmite Reuters.

Continua protestele masive in Belarus. Ar putea fi declansata o greva nationala, incepand de luni, daca Aleksandr Lukasenko nu demisioneaza (VIDEO)

Zeci de mii de persoane au marsaluit la Minsk si in alte orase din Belarus, duminica, continuand sa puna presiune pe presedintele Aleksandr Lukasenko la doar o zi distanta de momentul in care opozitia ar.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )