Libnet.ro
UNICEF

09:45

Oprescu, despre anuntul lui Basescu: E dorinta de a incerca sa impuna un lucru in care crede.

România Liberă România Liberă,
Oprescu, despre anuntul lui Basescu: E dorinta de a incerca sa impuna un lucru in care crede.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, miercuri, cu referire la anuntul presedintelui Traian Basescu privind referendumului, ca este dorinta acestuia de a incerca sa impuna un lucru in care crede, scrie Mediafax. El a adaugat ca presedintele, aflat la sfarsit de mandat, ar trebui sa fie mai elastic. Ne jucam cu referendumuri din astea, el fiind si Scorpion, eu cam cunosc genul asta de actiune, el este mult mai batran decat mine, cu vreo 3 zile, e dorinta asta de a incerca sa impuna . continuă pe România Liberă

Badea, despre anuntul lui Basescu: Sunt devastat sufleteste

Anuntul privind declaratia de presa pe care o va sustine presedintele Traian Basescuin aceasta seara l-a devastat sufleteste pe Mircea Badea. Sunt devastat sufleteste, ma intereseaza rau de.

E o iesire precipitata. Iliescu, despre anuntul facut de Basescu privind referendumul

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, este de parere ca Traian Basescu a avut o iesire cam precipitata cand a anuntat inceperea procedurilor privind referendumul. Iliescu a aratat ca presedintele Rom.

Ponta a anuntat ca nu va comenta deocamdata anuntul presedintelui Basescu cu privire la ...

Premierul Victor Ponta nu comenteaza deocamdata declaratiile presedintelui Basescu cu privire la declansarea procedurii pentru un nou referendum, a transmis un consilier al acestuia. La momentul declaratiei presedintelui, Ponta se afla la un dineu de lucru oferit de catre premierul slovac, Robert Fico, iar reactia sa a fost transmisa la finalul acestui dineu prin intermediul unui consilier, potrivit Mediafax. Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca a declansat procedura unui .

Voicu: Anuntul lui Basescu e populist, la finalul revizuirii va exista un referendum mai ...

Purtatorul de cuvant al PNL Mihai Voicu a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca ideea lui Traian Basescu de a convoca un nou referendum privind Parlamentul unicameral cu 300 de parlamentari este populista, deoarece la finalul procesului de revizuire a Constitutiei va exista un referendum mai important. Voicu a fost intrebat cum vede ideea lansata de presedintele Traian Basescu, care si-a anuntat intentia de a convoca un nou referendum cu acelasi subiecte asupra carora a existat o consultare .

Crin Antonescu, despre opunerea lui Basescu de a revizui Constitutia, la Subiectiv

Revizuirea Constitutiei a intrat in linie dreapta. Traian Basescu este hotarat sa respinga acest demers. Cum va reusi USL sa treaca peste opozitia presedintelui? Raspunsul il aflam de la presedintele.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )