Libnet.ro
UNICEF

07:30

Botosani: Sase batrani si doua cadre medicale au COVID-19

Hotnews Hotnews,
 Botosani: Sase batrani si doua cadre medicale au COVID-19

La centrul de ingrijiri din Rachiti, judetul Botosani, sunt 19 batrani si 10 cadre medicale, iar testarile facute marti au iesit pozitive pentru COVID-19 in cazul a opt persoane, intre care sase varstnici si doua cadre medicale. Cei bolnavi au fost dusi la Spitalul Judetean Botosani, potrvit Mediafax. continuă pe Hotnews

Sase batrani si doua cadre medicale de la un centru de ingrijiri din Botosani au COVID-19

La centrul de ingrijiri din Rachiti, judetul Botosani, sunt 19 batrani si 10 cadre medicale, iar testarile facute marti au iesit pozitive pentru COVID-19 in cazul a opt persoane, intre care sase varstnici si doua cadre medicale. Cei bolnavi au fost dusi la Spitalul Judetean Botosani.

812 cadre medicale, infectate cu noul coronavirus. Suceava si Bucuresti, in topul bilantului personalului medical confirmat pozitiv

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, transmite Grupul de Comunicare Strategica GCS).

COVID-19. Trei cadre medicale din Dambovita, infectate cu noul coronavirus

Pe tot teritoriul Romaniei, 812 cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri se inregisreaza in Suceava. Si judetul Dambovita are trei cadre medicale infectate.

Vrancea: Opt cadre medicale de la sectia de Cardiologie a SJU, confirmate pozitiv cu Covid-19

Opt cadre medicale de la sectia de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Focsani au fost duminica confirmate pozitiv cu COVID-19. Conform ultimei raportari oficiale facuta de catre Institutul National de Sanatate Publica din 10 aprilie, un numar de 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus in Romania.

Scandal la spitalul din Braila. in mediul online au aparut imagini cu un instructaj la care s-au inghesuit zeci de cadre medicale pe holul unitatii medicale

Prefectul judetului Braila a cerut inlocuirea asistentului coordonator din corpul B al Spitalului de Urgenta dupa ce acesta ar fi organizat un instructaj pe holurile spitalului, inconjurat de zeci de cadre medicale, pe motiv ca ar fi incalcat astfel protocolul aplicabil in astfel de situatii.

Substatia de Ambulanta din Tandarei a fost inchisa. Patru cadre medicale, confirmate cu noul coronavirus

Substatia de Ambulanta din incinta Spitalului Orasenesc Tandarei a fost inchisa dupa ce patru cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus. Alti 12 angajati, ambulantieri si asistente, asteapta rezultatele testelor.

Judetul Giurgiu: 25 de cadre medicale infectate cu coronavirus

Primul cadru medical din judetul Giurgiu a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 in data de 2 aprilie. De atunci, alte 24 de cadre medicale s-au infectat.

Ministerul Sanatatii: 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus

Ministerul Sanatatii a anuntat ca 812 cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, mai mult de juma.

Ministerul Sanatatii: 34 de cadre medicale din judetul Galati sunt infectate cu noul coronavirus

La Galati sunt infectate cu SARS-CoV-2 angajati ai Serviciului Judetean de Ambulanta si ai cel putin patru spitale. La nivel national, duminica, 12 aprilie 2020, erau bolnave de Covid-19 nu mai putin de 812 cadre medicale, dintre care mai mult de jumatate sunt de la Suceava.

429 dintre cele 812 de cadre medicale infectate cu coronavirus sunt din Suceava. Situatia pe judete

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica din teritoriu, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )