Libnet.ro
UNICEF

22:30

Coronavirus la inca un camin de batrani din Galati. Doi varstnici si doi angajati sunt infectati. Primarul Ionut Pucheanu: Toti ceilalti sunt in carantina

B1 B1,
Coronavirus la inca un camin de batrani din Galati. Doi varstnici si doi angajati sunt infectati. Primarul Ionut Pucheanu: Toti ceilalti sunt in carantina

Doi batrani si doi angajati ai Caminului pentru Persoane Varstnice Sf. Spiridon din Galati au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Primarul din Galati a precizat ca acum toate celelalte persoane de. continuă pe B1

UPDATE Focar de Covid-19 la inca un camin de batrani din Galati. Patru persoane, confirmate pozitiv

Primarul municipiului Galati a cerut testarea de urgenta a tuturor celor internati in Centrul Sfantul Spiridon. Momentan, acestia sunt in carantina. Este al doilea camin de varstnici din Galati care se confrunta cu probleme grave din cauza epidemiei de Covid-19.

Un camin pentru persoane varstnice din Galati, afectat de coronavirus. Doi batrani si doi angajati, depistati pozitiv

Patru persoane dintr-un camin de batrani din Galati au fost confirmate cu COVID-19.

Angajatii si rezidentii unui camin pentru batrani din Orastie au fost diagnosticati cu coronavirus

Aproape toti varstnicii intr-un camin de batrani din Orastie si cinci angajati ai complexului au fost diagnosticati cu coronavirus.

Caminul de batrani din Galati unde s-au inregistrat zeci de infectari cu coronavirus a fost preluat de catre DGASPC

Printr-un ordin semnat de secretarul de stat Raed Arafat, azilul de batrani a fost preluat si va fi administrat de catre Directia Generala pentru Protectia Drepturilor Copilului din Galati. 37 de persoane din centru, batrani si personal, au fost diagnosticati pana acum cu COVID-19.

Kinga Sebestyen doneaza masti azilelor de batrani din Romania in timpul pandemiei

Kinga Sebestyen a decis sa ajute o categorie puternic afectata de pericolul infectarii cu Coronavirus: batranii aflati in azilele specializate din Romania.

inca 7 decese din cauza coronavirusului. Bilantul a ajuns la 227

Sapte noi decese provocate de coronavirus au fost raportate pe teritoriul Romaniei. Bilantul mortilor, la nivel national, ajunge la 227, anunta Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS: inca 9 persoane infectate in Romania au murit. Bilantul deceselor a urcat la 257

Inca 9 persoane infectate cu noul coronavirus au murit in Romania, numarul celor decedati din aceasta cauza ajungand la 257, informeaza astazi Grupul de Comunicare Strategica.

CORONAVIRUS |inca un deces in randul cadrelor medicale: O asistenta de la Spitalul Militar Brasov

Ministerul Sanatatii transmite ca o asistenta medicala din Brasov, infectata cu coronavirus, a decedat. Acesta lucra la Spitalul Militar. Este contact al sotului si el confirmat pozitiv, sustin.

Ipoteza: peste 1000 de decese cauzate de Covid neraportate in centrele de batrani din Marea Britanie

Reprezentanti ai industriei de ingrijire din Marea Britanie vehiculeaza ideea ca aproximativ 1000 de.

Coronavirus Italia: Numarul deceselor, din nou in crestere. Bilantul se apropie de 20.000 de morti

Dupa o usoara scadere, numarul deceselor raportate in Italia din cauza coronavirusului revine pe crestere. Sambata, autoritatile au anuntat 619 morti, cu 49 mai multi decat la raportarea precedenta, noteaza La Stampa.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )