Libnet.ro
UNICEF

11:16

Creste bilantul deceselor la caminul de batrani din Galati in care s-a declarat focar de Covid-19: opt morti

Hotnews Hotnews,
 Creste bilantul deceselor la caminul de batrani din Galati in care s-a declarat focar de Covid-19: opt morti

Inca o persoana cazata la caminul de batrani din Galati in care s-a declarat focar de Covid-19 a murit, anunta Mediafax. Pana acum, 8 persoane din institutia privata au murit din cauza virusului, in timp ce alti 90 de oameni, pacienti si angajati, sunt infectati. continuă pe Hotnews

Coronavirus la inca un camin de batrani din Galati. Doi varstnici si doi angajati sunt infectati. Primarul Ionut Pucheanu: Toti ceilalti sunt in carantina

Doi batrani si doi angajati ai Caminului pentru Persoane Varstnice Sf. Spiridon din Galati au fost depistati pozitiv cu coronavirus. Primarul din Galati a precizat ca acum toate celelalte persoane de.

UPDATE Focar de Covid-19 la inca un camin de batrani din Galati. Patru persoane, confirmate pozitiv

Primarul municipiului Galati a cerut testarea de urgenta a tuturor celor internati in Centrul Sfantul Spiridon. Momentan, acestia sunt in carantina. Este al doilea camin de varstnici din Galati care se confrunta cu probleme grave din cauza epidemiei de Covid-19.

Un camin pentru persoane varstnice din Galati, afectat de coronavirus. Doi batrani si doi angajati, depistati pozitiv

Patru persoane dintr-un camin de batrani din Galati au fost confirmate cu COVID-19.

inca 14 romani infectati cu noul coronavirus au murit. Bilantul deceselor a ajuns la 346

Bilantul deceselor in randul pacientilor confirmati cu noul coronavirus a ajuns, marti, la 346 dupa ce autoritatile au anuntat alte 14 morti. Printre acestia se numara si o asistenta medicala de la Spitalul Tandarei, in varsta de doar 42 de ani, si care suferea de diabet zaharat si o afectiune tiroidiana.

inca 4 persoane infectate cu coronavirus au murit. Bilantul deceselor din Romania a ajuns la 318, dintre care 78 in Suceava

Alte patru persoane infectate cu coronavirus au decedat in Romania, anunta Grupul de Comunicare Strategica, luni. Astfel, bilantul deceselor inregistrate la nivel national printre pacientii confirmati cu.

Epidemia de coronavirus a mai facut 8 victime in Romania. Bilantul deceselor a ajuns la 314, din care 76 doar in Suceava

UPDATE, 12 aprilie, ora 20. 15: Numarul deceselor cauzate de coronavirus in Romania a ajuns la 314. Victimele raportate duminica seara erau din Gorj 1) si Suceava 3) si aveau intre 41 si 77 de ani. Suceava.

Marea Britanie: Bilantul deceselor se apropie de 10.000 Ultima raportare zilnica: 917 morti

917 persoane au murit in ultimele 24 de ore in Marea Britanie din cauza coronavirusului, bilantul deceselor apropiindu-se de 10. 000, potrivit datelor oficiale citate de presa britanica.

UPDATE Cinci persoane au murit marti de COVID-19 in R. Moldova. Bilantul deceselor a ajuns la 41

Cinci persoane au murit de COVID-19 in Republica Moldova pe parcursul zilei de 14 aprilie. intr-un caz este vorba despre o femeie de 72 de ani din Tiraspol, care suferea si de boli cronice. in celelalte cazuri este vorba despre: o femeie de 69 de ani, din Glodeni, care suferea de diabet zaharat si hipertensiune arteriala, o femeie de 77 de ani din orasul Singerei, care suferea de insuficienta cardio-respiratorie si edem cerebral.

Opt cazuri de coronavirus la un camin de batrani din Botosani

Sase pacienti si doi angajati de la un centru de ingrijire batrani din judetul Botosani au fost depi.

CORONAVIRUS: Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca ar trebui sa plece acasa

Muncitorii straini din Australia care si-au pierdut locurile de munca din cauza crizei coronavirusului ar trebui sa plece acasa, a declarat duminica seful Departamentului Tezaur din aceasta tara, Josh Frydenberg, citat de dpa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )