Libnet.ro
UNICEF

19:45

Opt zile de distractie. S-a deschis cel mai mare Targ de Toamna din Baragan

Adevărul Adevărul,
Opt zile de distractie. S-a deschis cel mai mare Targ de Toamna din Baragan

Pana pe 8 septembrie, cel mai mare Targ de Toamna care se organizeaza in Baragan va deveni punctul zero al distractiei. Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Balciul, asa cum i se spune popular, si-a deschis portile la 1 septembrie. continuă pe Adevărul

S-a deschis cel mai nou centru comercial din Bucuresti. Cum arata ParkLake Plaza - GALERIE FOTO

ParkLake, cel mai asteptat si cel mai aparte centru comercial din ultimii ani, si-a deschisusile catre public, in vecinatatea Parcului Titan. Printre numeroasele idei revolutionare pe care le propune.

FOTO Cel mai mare parc de aventura dintr-un mall european se deschide pe 1 septembrie, la Bucuresti

Cel mai mare parc de aventura dintr-un spatiu inchis din Romania va fi deschis pe 1 septembrie, intr-unul dintre mall-urile din Bucuresti. Parcul cuprinde atat trasee pentru adulti, cat si pentru copii, o panza de paianjan, dar si cea mai lunga tiroliana dintr-un spatiu comercial din Europa. Costurile amenajarii parcului au depasit suma de 200. 000 de euro.

FOTO. Cel mai mare zburator din lume a ajuns la Dino Parc Rasnov

Hatzegopteryx, cel mai mare animal zburator din lume, se afla, acum, la Dino Parc Rasnov. Giganticul zburator, descoperit chiar pe teritoriul Romaniei, a fost reconstituit de catre Dino Parc Rasnov pe baza descoperirilor realizate de profesorul Dan Grigorescu, de la Universitatea Bucuresti, cel care a gasit fosilele Hatzegopteryx-ului. Sosirea pterozaurului este insotita de o alta premiera: un cuib de 10 oua reale de dinozaur, descoperit la Tustea in Geoparcul dinozaurilor Tara Hategului! .

Cel mai numeros legislativ al Romaniei de dupa 1989, pe ultima suta de metri

Ultima sesiune parlamentara a actualei legislaturi debuteaza pe 1 septembrie. Ne apropiem astfel de momentul in care ne vom lua la revedere de la cel mai numeros Parlament al Romaniei de dupa 1989 - rezultat al unui sistem electoral care a imbinat principiile scrutinului uninominal cu cele ale votului proportional, dar si de momentul in care vom putea trage linie pentru a contabiliza activitatea alesilor.

Cel mai important eveniment al Apple va fi pe 7 septembrie si e totul despre iPhone

Apple a fixat cel mai important eveniment al toamnei pentru 7 septembrie. Noul iPhone va fi prezentat, iar noul iOS va fi trimis catre toate dispozitivele.

SIF Banat Crisana - cel mai bun randament din BET-FI

Actiunile SIF1 Banat Crisana s-au apreciat cu 4,44%, in perioada 18-25 august, reprezentand cel mai bun randament raportat la euro din cadrul indicelui BET-FI, care s-a apreciat cu 1,68%.

Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia.

Dacian Ciolos despre Toba: Este cel mai bine si pentru dansul si pentru Guvern sa plece

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, joi, ca ar fi cel mai bine ca ministrul de Interne, Petre Toba, sa isi dea demisia. Un lucru este clar, indiferent despre cine ar fi vorba in Guver.

IFA 2016: Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume

Lenovo a anuntat, in cadrul IFA 2016, ca va extinde familia de multi-modale Yoga cu noul laptop convertibil Yoga 910. Lenovo Yoga 910 este cel mai subtire laptop convertibil din lume. Lenovo Yoga 910 are doar 14,33 mm grosime si este printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piata, fiind dotat cu ultima gama [].

Ne-a tarat efectiv. O femeie a prins cel mai mare aligator intalnit vreodata in Mississippi. Ce a facut cu reptila (FOTO)

O femeie a reusit sa prinda cel mai mare aligator, care a fost capturat vreodata in Mississippi. Tiffany Wienke, din Vicksburg, Mississippi, sustine ca a petrecut 20 de ore in zona Bayou Pierre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )