Libnet.ro
UNICEF

07:01

Orange este cea mai anchetata companie de catre Consiliul Concurentei. A patra investigatie se afla in curs de desfasurare

Adevărul Adevărul,
Orange este cea mai anchetata companie de catre Consiliul Concurentei. A patra investigatie se afla in curs de desfasurare

Orange, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, a devenit cea mai anchetata companie de catre Consiliul Concurentei, a patra investigatie avand loc in urma unor plangeri legate de posibile incalcari ale reglementarilor de concurenta, noteaza News. ro. continuă pe Adevărul

Orange Romania, cea mai anchetata companie de catre Consiliul Concurentei

Orange Romania se afla la a 4 ancheta efectuata de catre Consiliul Concurentei. Operatorului de telecom i-au fost atribuite mai multe plangeri legate de posibile incalcari ale reglementarilor de concurenta a declarat presedintele Consiliului.

Dacia a detronat Petrom si a ajuns sa fie cea mai mare companie din Romania

Dupa suprematia de care s-a bucurat, grupul OMV Petrom a fost depasit de Dacia, care a devenit cea mai mare companie din Romania. Compania a realizat un record in anul 2015, atunci cand a depas.

Raport: Peste 40 de milioane de persoane din lume sunt stramutate din cauza conflictelor. Aceasta este cea mai mare cifra inregistrata vreodata

Peste 40 de milioane de persoane din intreaga lume sunt stramutate intern din cauza conflictelor din tarile lor, potrivit unui raport realizat de Consiliul Norvegian pentru Refugiati impreuna cu Centrul.

Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 oameni in ultimii 16 ani, cea mai mare frecventa intalnita la nivel european (VIDEO)

In ultimii 16 ani, Ministerul Sanatatii a fost condus de 16 ministri, informeaza B1 TV. in medie, am avut cate un ministru in fiecare an. Este cea mai mare frecventa.

Orange Romania, anchetata din nou de Consiliul Concurentei. Motivul pentru care compania este din nou verificata

Orange Romania este cea mai anchetata companie de servicii de telecomunicatii, de catre Consiliul Concurentei. Mai multe plangeri legate de incalcari ale reglementarilor de concurenta i-au.

Cate femei au curajul sa le spuna partenerilor de viata ca nu reusesc sa ajunga la orgasm: motivul pentru care sinceritatea nu este cea mai buna alegere

Chiar daca sinceritatea si comunicarea in cuplu stau la baza unei relatii fericite, un sondaj a scos la iveala in ce masura femeile au curajul sa le marturiseasca iubitilor si sotilor ca nu se simt satisfacute din punct de vedere sexual sau ca au avut orgasm.

S-a lansat cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume: apartamentul zburator, la pretul unei locuinte cu doua camere de pe Calea Mosilor VIDEO

Cea mai scumpa calatorie cu avionul din lume, dus-intors, costa 67. 000 euro si include rezervarea unui apartament de lux cu doua camere, pretul unei locuinte similare in zona Mosilor din Bucuresti.

Operatiunea 60.000. Cea mai importanta campanie navala din Marea Neagra, in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Cea mai mare operatiune navala din Marea Neagra s-a desfasurat in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Desfasurata in perioada 11 aprilie - 13 mai 1944, actiunea de amploare a primit numele de cod Operatiunea 60.

Votati Cristina Neagu pentru titlul de Cea mai buna handbalista a lumii!

Romanca Cristina Neagu are nevoie de putin ajutor. Cea mai buna handbalista a Romaniei trebuie sa fie desemnata si Cea mai buna handbalista a lumii. Federatia Internationala de Handbal deruleaza.

Victorie pentru Horia Colibasanu. Timisoreanul a ajuns pe Varful Manaslu (8.163 de metri) din Himalaya: A fost cea mai extenuanta ascensiune

SUMMIT! Ora 1. 00 Nepal. Vant intre 40-50km/h, a transmis Horia Colibasanu prin SMS, de pe telefonul prin satelit, marti dupa-amiaza. A fost cea mai extenuanta zi de varf, spune alpinistul roman.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )