Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orange va investi 30 milioane de euro in site-ul Dailymotion, pentru triplarea vanzarilor

Antena3 Antena3,
Orange va investi 30 milioane de euro in site-ul Dailymotion, pentru triplarea vanzarilor

Orange va investi 30 milioane euro in site-ul de video sharing Dailymotion, avand ca tinta triplarea vanzarilor platformei in urmatorii trei ani, la aproximativ 100 milioane euro, a declarat directorul general al. continuă pe Antena3

Orange va investi 30 de milioane de euro in platforma Dailymotion

Orange va investi 30 de milioane de euro in site-ul de video sharing Dailymotion, noteaza Les Echos. Compania are ca tinta triplarea vanzarilor platformei in urmatorii 3 ani, la aproximativ 100 de milioane de.

De ce investeste Orange 30 de mil. euro in site-ul de video sharing Dailymotion

Orange va investi 30 milioane euro in site-ul de video sharing Dailymotion , avand ca tinta triplarea vanzarilor platformei in urmatorii trei ani, la aproximativ 100 milioane euro, a declarat directorul general al grupului francez, Stephane Richard,.

Cargill si TTS investesc 15 milioane euro

Cargill si Transport Trade Services TTS) vor investi 15 milioane euro in terminalul pentru cereale Canopus Star, aflat in portul Constanta, proiectul urmand sa extinda capacitatea operationala a unitatii de la 50. 000 de tone la 110. 000 tone.

Lista lui Schindler, licitata pe site-ul eBay

Colectionarii Eric Garvin si Gary Zimet au scos la licitatie pe site-ul eBay o copie a listei lui Schindler, ce contine numele a peste 800 de muncitori evrei din lagarele de concentrare naziste pe care i-a salvat industriasul german Oskar Schindler 1908-1974). Potrivit dailymail. co. uk, pretul de pornire al licitatiei, care a inceput pe 18 iulie, este de 3 milioane de dolari.

Site-ul Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicatii a fost piratat

Apple a avertizat dezvoltatorii de aplicatii pentru produsele sale ca site-ul sau care le este dedicat a fost piratat si ca informatii care ii privesc ar fi putut fi sustrase, relateaza AFP. Joi, un intrus a.

Corectii financiare de 21 milioane euro pentru 57 de proiecte din domeniul energiei regenerabile/ Adrian Ciocanea, secretar de stat: sumele vor fi suportate din bugetul de stat

Fondurile aferente Programului Cresterea Competitivitatii Economice - componenta referitoare la realizarea si modernizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor regenerabile, vor suferi o corectie de 5% aplicata cererilor de rambursare care se vor depune de acum incolo, pana la finalizarea proiectelor. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial nr. In total, este vorba de circa 97 milioane lei, adica aproximativ 21 milioane euro.

Corectii financiare de pana la 21 milioane euro pentru 57 de proiecte din domeniul energiei regenerabile/ Adrian Ciocanea, secretar de stat: sumele vor fi suportate din bugetul de stat

Fondurile aferente Programului Cresterea Competitivitatii Economice - componenta referitoare la realizarea si modernizarea de noi capacitati de producere a energiei electrice si termice, prin valorificarea resurselor regenerabile, vor suferi o corectie de 5% aplicata cererilor de rambursare care se vor depune de acum incolo, pana la finalizarea proiectelor. Hotararea de Guvern a fost publicata in Monitorul Oficial nr. In total, pana la finalul derularii proiectelor, suma s-ar putea ridica la 97 milioane lei, adica aproximativ 21 milioane euro.

Curtea de Apel a impartit contracte de autostrada de 350 milioane euro.

Curtea de Apel Bucuresti a incheiat printr-o decizie pronuntata luni o disputa veche de jumatate de an privind numele firmelor de constructii ce vor realiza ultimele trei loturi ale autostrazii Lugoj-Deva. Contractele ce vor fi semnate au o valoare insumand 350 milioane euro si privesc realizarea a 71 kilometri de autostrada. Dupa luni bune de dispute desfasurate la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) si la Curtea de Apel Bucuresti, contractele de realizare a loturilor .

BERD ofera o noua finantare de 10 milioane euro catre UniCredit Tiriac Bank

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ofera o noua finantare in valoare de 10 milioane euro catre UniCredit Tiriac Bank pentru acordarea de imprumuturi intreprinderilor mici si mijlocii IMM) care investesc in eficienta energetica si in proiecte de energie regenerabila de scara redusa, informeaza un comunicat de presa.

Directorul Daimler a cumparat actiuni ale companiei de 1,15 milioane euro

Directorul executiv al producatorului german de autoturisme de lux Daimler AG, Dieter Zetsche foto), a cumparat actiuni ale companiei de aproape 1,15 milioane de euro 1,51 milioane de dolari), saptamana trecuta, folosind venituri din optiuni pe titluri ce i-au fost acordate in urma cu aproape zece ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )