Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, atac dur la Curtea Constitutionala: Trebuie schimbata componenta, trebuie eliminati politrucii de acolo

Antena3 Antena3,
Orban, atac dur la Curtea Constitutionala: Trebuie schimbata componenta, trebuie eliminati politrucii de acolo

Premierul Ludovic Orban a lansat, joi seara, un nou atac la adresa Curtii Constitutionale a Romaniei. Trebuie eliminati politrucii de acolo, a spus Orban. continuă pe Antena3

Orban ataca CCR in termeni duri: Trebuie schimbata componenta, trebuie eliminati politrucii de acolo

Premierul Ludovic Orban a criticat, joi seara, Curtea Constitutionala si a declarat ca unii judecatori sunt politruci care raspund la comenzi politice, nu juristi competenti. Declaratiile vin dupa ce CCR a publicat motivarea deciziei prin care recunoaste constitutionalitate legii care ii permite Parlamentului, nu Executivului, sa stabileasca data alegerilor legislativ.

Orban, atac dur la CCR: Trebuie schimbat ceva, trebuie eliminati politrucii de acolo

Primul-ministru, Ludovic Orban, a criticat in termeni duri, joi seara, Curtea Constitutionala, dupadecizianeasteptata pe care a luat-o referitor laalegerile parlamentare de anul acesta, spunand.

Orban, atac deschis la CCR: Nu se mai poate, trebuie schimbati politrucii Decizia privind data alegerilor e o ineptie. De ce? Ca da ordine Iordache catre Dorneanu?

Ludovic Orban a acuzat, joi, Curtea Constitutionala ca adopta multe decizii care sunt contrare intereselor fundamentale ale Romaniei, sustinand ca trebuie schimbati politrucii din CCR. Premierul a calificat drept abracadabranta si o incalcare flagranta a Constitutiei decizia CCR privind legea potrivit careia Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare.

Pensii 2020. Ce se intampla, de fapt, cu majorarea de 40%. S-a ajuns la Curtea Constitutionala

Desi proiectul de lege care prevede marirea pensiilor cu 40% a avut castig de cauza in Parlament, Ludovic Orban insista ca bugetul public nu isi permite si ii acuza pe PSD-isti ca arunca tara in criza economica. Ce se intampla cu majorarea pensiilor cu 40% Guvernul Romaniei va contesta actul normativ la CCR, care urmeaza .

Legea privind rectificarea bugetara, care ar majora pensiile cu 40%, a fost atacata de Guvern la Curtea Constitutionala

Guvernul a depus marti la Curtea Constitutionala o sesizare asupra Legii pentru OUG 1352020 cu privire la rectificarea bugetului de stat si inca o sesizare asupra Legii pentru aprobarea OUG 1362020 pentru rectificarea bugetului asigurarilor sociale de stat pe anul 2020. Guvernul spune ca parlamentarii nu au identificat sursele clare de finantare a majorarilor propuse, necesare pentru a acoperi cheltuielile urmarite si care sa reflecte principiul echilibrului bugetar, potrivit dispozitiilor constitutionale.

Guvernul sesizeaza Curtea Constitutionala pe majorarea pensiilor

Guvernul Orban va sesiza Curtea Constitutionala pe tema majorarii pensiilor cu 40 de procente. Executivul contesta astfel cresterile de pensii decise de Parlament si spune ca, daca aceste masuri vor fi adoptate, Romania va intra intr-o noua criza economica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )