Libnet.ro
UNICEF

11:15

Orban: Cei care au fost la petrecerile organizate pentru castigarea alegerilor, posibil infectati! Nu s-au respectat regulile

Antena3 Antena3,
Orban: Cei care au fost la petrecerile organizate pentru castigarea alegerilor, posibil infectati! Nu s-au respectat regulile

Premierul Ludovic Orban a cerut persoanelor care au participat petrecerile care au fost organizate dupa castigarea alegerilor sa se comporte ca si cum ar fi posibil infectati, pentru ca la aceste petreceri nu s-au respectat regulile. continuă pe Antena3

Mihai Gadea, imaginea serii: Cine sunt cei care au venit sa petreaca cu Ludovic Orban si Nicusor Dan

Mihai Gadea i-a prezentat, duminica seara, pe cei care au venit sa petreaca cu premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan, imediat dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor pentru Bucuresti.

Se schimba regulile: carantina sau teste negative pentru cei care vin in Romania din tari unde situatia infectarilor este mai mare ca la noi

Premierul Ludovic Orban a explicat astazi ca Romania este pregatita sa introduca restrictii pentru cetatenii care vin din tari unde numarul infecatarilor este mai mare decat in tara noastra. Acesti cetateni vor trebui sa urmeze un set de reguli, in functie de durata pe care o vor petrece in Romania. Astfel, cei care vor sta mai putin de 3 zile vor trebui sa prezinte la granita un test COVID negativ.

Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Vesti excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anuntul a fost facut, oficial, in urma cu putin timp. Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament .

Un primar s-a razbunat crunt pe toti cei care nu l-au votat. A decis sa isi ia inapoi bancile din portile oamenilor, cu buldozerul (VIDEO)

Razbunarea cruta din partea unui primar, pentru cei care nu l-au votat la scrutinul din 27 septembrie, asta au vazut oamenii din localitatea Comana, judetul Giurgiu. Culmea, primarul a fost reales, dar supararea.

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma romancei

Simona Halep si-a sarbatorit ziua de nastere prin munca. A avut meci in turul 1 la Roland Garros 2020 chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Si si-a facut cadoul perfect, o victorie in minimum de seturi cu Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Dupa meci, Simona a avut parte de o .

Clotilde Armand, in autoizloare, dupa ce presedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19: Sunt obosita, dar sunt si precauta

Clotilde Armand s-a autoizolat la domiciliu, imediat dupa ce a aflat capresedinteleBiroului Electoral Sector 1 a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Viitorul edil al sectorului 1 trebuia sa vina.

Actorul celebru de la Hollywood care isi vinde casa pentru 100 de milioane de dolari. Este incredibil cum arata

Un actor celebru de la Hollywood este pe cale sa dea lovitura! Barbatul dupa care suspina milioane de femei si-a scos la vanzarea casa. Iar pretul pe care il cere nu este urias! Cum arata locuinta de 100 de milioane de dolari, construita intr-un stilinedit? James Bond isi vinde casa! Actorul care i-a dat viata .

Contul de Twitter al guvernului Viktor Orban a fost suspendat. Budapeta acuza ca sunt redusi la tacere cei care au opinii diferite

Contul oficial de Twitter al guvernului Orban a fost suspendat. Reprezentantii de la Budapesta au transmis, miercuri, ca nu au primit niciun avertisment sau vreo explicatie din partea companiei.

Ludovic Orban: Reintroducem restrictii pentru cei care vin din tarile care au un nivel de infectare mai mare decat Romania

Ludovic Orban a vorbit miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa despre reintroducerea masurilor de protectie impotriva raspandirii noului coronavirus, cand vine vorba despre circulatia.

Radu Banciu: Cei care au trait momentul Colectiv nu-l mai pot repara niciodata. Pentru asta, Piedone a iesit primar in Sectorul 5. Asta e Capitala Romaniei! (VIDEO)

Rezultatele provizorii ale alegerilor din Sectorul 5 arata ca Primaria a fost castigata de Cristian Popescu Piedone. Cei mai multi dintre alegatorii de acolo au pus astfel stampila pe Piedone. N-a contat faptul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )