Libnet.ro
UNICEF

20:00

Orban: Conducta Tuzla-Podisor va conecta gazele din Marea Neagra la BRUA si la sistemul european de transport

Adevărul Adevărul,
Orban: Conducta Tuzla-Podisor va conecta gazele din Marea Neagra la BRUA si la sistemul european de transport

Gazoductul BRUA va face legatura intre terminalul Baumgarten din Austria si conducta TAP, Coridorul sudic, aprovizionat cu gaze din Azerbaidjan si cu terminalele de LNG din nordul Greciei, a declarat premierul Ludovic Orban, la inaugurarea tronsonului de conducta de gaz Craiova- Segarcea, aferent etapei I din conducta de transport Craiova-Segarcea-Calafat. continuă pe Adevărul

Constantin Fratila a fost ales presedinte al THR-Marea Neagra

Compania va numi un evaluator independent, recunoscut international, care sa efectueze o evaluare a activelor detinute Constantin Fratila a fost ales presedinte al Consiliului de Administratie al Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagra EFO), cu un mandat de doi ani, se arata intr-un raport al societatii cu sediul in Mangalia remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Romanii din Marea Britanie sunt direct vizati. Se semneaza acum

Anunt important pentru toti romanii din Marea Britanie! Un inalt oficial de la Londra a dat vestea: acordul cu Uniunea Europeana va fi incheiat mai curand decat ne asteptam. Informatii care ii vizeaza pe romanii din Marea Britanie Acordul Marii Britanii cu Uniunea Europeana privind relatia post-Brexit ar putea fi incheiat in cursul lunii septembrie, .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )