Libnet.ro
UNICEF

17:00

Orban, despre acuzele unui blat cu PSD: Daca nu ar fi vrut sa treaca aceasta motiune nu ar fi trebuit sa ne aparam cu atata energie

Adevărul Adevărul,
Orban, despre acuzele unui blat cu PSD: Daca nu ar fi vrut sa treaca aceasta motiune nu ar fi trebuit sa ne aparam cu atata energie

Premierul Ludovic Orban considera ca PSD isi doreste ca motiunea de cenzura sa fie votata si catalogheaza depunerea acesteia in afara sesiunii parlamentare drept un demers original, el aducand aminte de democratia originala clamata de fostul lider social-democrat Ion Iliescu. El spune ca parlamentarii PNL nu vor gira aceasta motiune de cenzura si nu vor intra in plen in momentul votului. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre campania electorala si procesul de votare: Daca se respecta regulile, din punctul meu de vedere, riscul de transmitere a virusului este minim (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban este de parere ca daca regulile de protectie sanitara si distantare vor fi respectate atat in timpul campaniei electorale, cat si in ziua alegerilor locale, atunci riscul de.

Ludovic Orban, despre reluarea activitatii in restaurante: Va trebui sa asiguram niste reguli care sa reduca la maximum posibil riscul de raspandire a virusului

PremierulRomaniei a anuntat, in cadrul sedintei de Guvern de joi, modul in care se va aproba reluarea activitatii restaurantelor cu spatii inchise, de la 1 septembrie. Ludovic Orban, despre.

Ponta acuza un blat PSD-PNL la motiunea de cenzura: Rezultatul cred ca s-a si scris, s-au numarat si voturile. Nu se intampla nimic maine, ramanem cu Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, se arata sceptic cu privire la rezultatul motiunii de cezura care se va dezbate luni, el acuzand un blat intre PNL si PSD. Rezultatul cred ca s-a si scris, s-au numarat si voturile. Nu se intampla nimic maine, ramanem cu Orban, sustine fostul premier.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura: Eu i-as spune potiune de cianura, cu care PSD vrea sa otraveasca din nou Romania (VIDEO)

Ludovic Orban a spus, joi, ca demersul PSD de a depune o motiune de cenzura impotriva Guvernului, in contextul actual, este, de fapt, o potiune de cianura cu care social-democratii vor sa otraveasca.

Ludovic Orban, despre riscul de imbolnavire cu COVID la scoala: E mai redus decat acasa

Prim-ministrul Ludovic Orban este de parere ca riscul de imbolnavire cu COVID-19 pentru copiii este .

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Vom modifica HG privind Starea de Alerta in care vom permite reluarea acestei activitati (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, joi, la evenimentul de semnare a contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate al proiectului de reabilitare si modernizare a drumului Valea Doftanei .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )