Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban, despre OUG pe sanatate: Am lasat libertatea pacientului sa-si aleaga unitatea spitaliceasca PSD-istii au introdus coplata, ei care acum urla si tipa (VIDEO)

B1 B1,
Orban, despre OUG pe sanatate: Am lasat libertatea pacientului sa-si aleaga unitatea spitaliceasca PSD-istii au introdus coplata, ei care acum urla si tipa (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, a explicat, pentru B1 TV, ca prin mult comentata Ordonanta de Urgenta pe sanatate, pacientilor li s-a dat dreptul sa aleaga ce spital vor, fara sa fie nevoiti sa. continuă pe B1

Orban, despre OUG date inainte de motiune

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat ca ordonantele de urgenta adoptate de Guvern marti, cu o.

PSD, DESPRE OUG PRIVIND REFORMA IN SANATATE Propaganda PNL vrea sa justifice privatizarea mascata a sanatatii.

PSD critica din nou Guvernul in legatura cu OUG privind reforma in sanatate, sustinand ca, prin afirmatia conform careia pacientii nu vor plati nimic indiferent daca se trateaza intr-un spital de stat sau privat, propaganda PNL vrea sa justifice privatizarea mascata a sanatatii.

MS, despre OUG privind reforma in sanatate: Pacientii nu vor plati nimic daca vor alege sa se trateze intr-un spital privat

Pacientii nu vor plati nimic daca vor alege sa se trateze intr-un spital privat sau intr-unul de stat iar numarul vietilor salvate va fi in crestere, iar pacientii in stare critica vor avea sansa sa beneficieze mai repede de interventiile de care au nevoie in cel mai apropiat spital, fie ca e de stat sau privat, precizeaza Ministerul Sanatatii, referitor la OUG privind reforma in sanatate adoptata de Guvern marti seara si criticata de opozitie.

Orban, despre Costache: Cum sa ii interzic? Pacientii solicita in mod expres sa fie operati de el!

Premierul desemnat Ludovic Orban sustine ca nu ii poate interzice ministrului Victor Costache sa opereze, in ciuda detinerii portofoliului de la Sanatate, deoarece este un chirurg foarte rar ca valoare, iar pacientii il solicita.

Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL are un plan si in cazul in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, fara a oferi, insa detalii.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va in.

Ludovic Orban, despre o posibila tergiversare a anticipatelor de catre PSD: Avem ac de cojocul lor

Prim-ministrul desemnat Ludovic Orban a declarat ca PNL are solutii si in varianta in care PSD va incerca sa tergiverseze procesul declansarii alegerilor anticipate, dar nu a vrut sa divulge planul respectiv, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban despre Consiliul Legislativ, care trebuie sa avizeze ordonantele: O institutie in care trebuie sa vina schimbarea

Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca trebuie sa vina schimbarea in Consiliul Legislativ al Parlamentului. Cele 25 de Ordonante de Urgenta adoptate in sedinta de marti sunt blocate in Consiliul Legislativ pentru avizare si publicare in Monitorul Oficial.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )