Libnet.ro
UNICEF

17:00

Orban: Economia Romaniei ar putea scadea cu pana la 3%

Adevărul Adevărul,
Orban: Economia Romaniei ar putea scadea cu pana la 3%

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, la B1TV, ca economia Romaniei ar putea inregistra o contractie de pana la 3% din Produsul Intern Brut. continuă pe Adevărul

Pretul gazelor naturale ar putea scadea pana la nivelul din 2008- Asociatia Energia Inteligenta

Evolutia pretului gazelor naturale in anul 2020, a prezentat un trend descrescator, acesta accentuandu-se in ultima perioada datorita crizei generate de pandemia COVID 19, arata o analiza a Asociatiei Energia Inteligenta. Pe fondul prelungirii Starii de Urgenta si a diferitelor scenarii de reluare a activitatii economice normale, la sfarsitul lunii mai sau chiar inceputul lunii iunie, pretul gazelor tranzactionate pe bursa urmeaza sa atinga in vara, nivelul de pret, in moneda nationala, cu care se vindeau gazele din productia interna in anul 2008.

STUDIU: Aproximativ 50% dintre romani se asteapta ca economia Romaniei sa revina la normal dupa cel putin un an

Aproximativ jumatate dintre romanii intervievati se asteapta ca economia Romaniei sa revina la normal dupa un an de la incheierea starii de urgenta, iar dupa aceasta perioada mai mult de doua treimi 69%) isi doresc sa mearga la mare sau la munte, arata un studiu realizat de agentia de comunicare cu ADN digital, Republika.

Restrictiile in Romania s-ar putea prelungi pana la finalul anului. Anuntul vicepremierului Raluca Turcan

Restrictiile in Romania s-ar putea prelungi pana la finalul anului. Informatia a fost data indirect de vicepremierul Raluca Turcan care a anuntat, luni, in sedinta de guvern, ca data alegerilor locale a fost amanata, iar mandatele actualilor alesi locali vor fi prelungite pana nu mai departe de 31.

SPANIA: Economia ar putea inregistra un declin de pana la 9% anul acesta, daca restrictiile se extind

Principalul grup de lobby din Spania a avertizat ca economia ar putea inregistra un declin de pana la 9% in 2020, daca restrictiile se extind dincolo de luna mai, dar anul viitor s-ar putea inregistra o crestere de 5,2% transmite Reuters.

RAPORT INSTITUTE OF INTERNATIONAL FINANCE PREVIZIUNI MAI OPTIMISTE DECAT ALE BANCILOR Economia Romaniei se va contracta cu 2,7% in 2020

in anii 1930, resimtind efectele crizei, guvernantii Romaniei au recurs la austeritate privand economia de un client puternic Tara noastra va experimenta un declin al PIB de 2,7% in acest an, arata un raport al Institute of International Finance IIF) de la finele lunii martie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )