Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orban: Emil Boc nu va candida din partea PNL la Primaria Cluj

Antena3 Antena3,
Orban: Emil Boc nu va candida din partea PNL la Primaria Cluj

Primarul din Cluj, Emil Boc, nu va candida din partea PNL pentru un nou mandat la de edil la Cluj, a declarat, miercuri, la Antena 3, Ludovic Orban, vicepresedinte PNL. intrebat daca Boc va candida pentru un nou. continuă pe Antena3

Emil Boc isi doreste un nou mandat la Primaria municipiului Cluj Napoca

Emil Boc si-a anuntat, luni, candidatura pentru un nou mandat la Primaria municipiului Cluj-Napoca. Decizia fostului prim-ministru a fost comunicata de copresedintele PNL Vasile Blaga. in cursa interna s-a mai.

Cat de sigura e candidatura lui Emil Boc pentru un nou mandat de primar

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca Emil Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului liberal pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Blaga a fost intrebat, dupa .

Avertismentul lui Emil Boc privind economia romaneasca

Emil Boc a declarat, miercuri, ca avertizarile guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, trebuie ascultate, intrucat exista riscul intoarcerii la o criza precum cea din 2009-2010.

Parisul cere ajutor suplimentar din partea Londrei in privinta imigrantilor din zona Eurotunelului

Franta asteapta sprijin suplimentar din partea Guvernului britanic in privinta crizei imigrantilor de la intrarea in Eurotunel, afirma ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve. Am cerut o mobilizar.

Vasile Blaga: Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului PNL pentru Primaria Cluj-Napoca

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat, luni, ca Emil Boc s-a inscris in cursa pentru desemnarea candidatului liberal pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Un candidat la Primaria Capitalei vrea sa DESFIINTEZE sectoarele

Un candidat din partea PNL la Primaria Capitalei, Costica Canacheu, intentioneaza sa desfiinteze sectoarele si in locul acestora propune crearea a 24 de districte, coordonate de un singur consiliu municipal.

Grecia spera sa primeasca, in doua saptamani, o noua transa din partea creditorilor

Grecia spera sa ajunga, in doua saptamani, la un acord cu creditorii care sa permita deblocarea a cateva miliarde de euro, afirma surse din cadrul Ministerului grec al Finantelor, citate de site-ul ziarului.

Grecia spera sa primeasca, in doua saptamani, o noua transa din partea creditorilor

Guvernul de la Atena spera sa ajunga, in doua saptamani, la un acord cu creditorii care sa permita deblocarea a cateva miliarde de euro, afirma surse din cadrul Ministerului grec al Finantelor,.

Avertisment din partea FMI: Suntem ingrijorati ca, in forma sa actuala, Codul Fiscal ar periclita unele realizari

FMI lanseaza un nou avertisment la adresa proiectului noului Cod fiscal. in opinia Fondului, implementarea noii legi ar genera pierderi de pana la 2,2% din PIB si ar urca deficitul pana la 3% din produsul intern.

Decizie din interiorul PNL legata majorarea salariilor demnitarilor

Deputatul PNL Tinel Gheorghe a declarat, miercuri, ca va cere conducerii partidului sa solicite Birourilor Permanente ale celor doua Camere ca Ordonanta privind majorarea salariilor demnitarilor sa fie discutata de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )