Libnet.ro
UNICEF

21:00

Orban: in Portul Constanta exista o cantitate mare de azotat de amoniu. Regulile din jurul depozitelor unde sunt astfel de substante sunt respectate

Adevărul Adevărul,
Orban: in Portul Constanta exista o cantitate mare de azotat de amoniu. Regulile din jurul depozitelor unde sunt astfel de substante sunt respectate

Premierul Ludovic Orban a afirmat, vineri, ca in Portul Constanta se afla o cantitate mare de azotat de amoniu, dar acesta este contractat si urmeaza sa fie transportat catre destinatii, precizand ca regulile din jurul depozitelor unde sunt astfel de substante sunt respectate. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: in port exista o cantitate mare de azotat de amoniu, dar urmeaza sa fie transportat catre destinatii. Regulile din jurul depozitelor sunt respectate (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in Portul Constanta se afla o cantitate importanta de azotat de amoniu, dar aceasta urmeaza sa fie transportata catre alte destinatii. Seful Guvernului a mai.

Peste 25.000 de tone de azotat de amoniu sunt stocate in Portul Constanta

In evidentele CN Administratia Porturilor Maritime S. Constanta exista 5 operatori care efectueaza operatiuni de incarcaredescarcare si depozitare temporara a azotatului de amoniu.

Cate mii de tone de AZOTAT de amoniu sunt in Portul Constanta si in ce conditii sunt depozitate

Administratia Porturilor Maritime a anuntat joi ca in portul Constanta sunt stocate in acest moment peste 25. 000 tone azotat de amoniu, iar toti operatorii implicati au obligatia de a intocmi un plan de securitate.

Cate mii de tone de azotat de amoniu sunt in Portul Constanta si unde sunt ele depozitate

Toti operatorii care manipuleaza marfuri periculoase in portul Constanta, categorie in care se incadreaza si azotatul de amoniu, au obligatia intocmirii unui plan de masuri de securitate aprobat de ISU privind manipularea, depozitarea si transportul acestor tipuri de marfuri, potrivit unui comunicat al Administratiei Porturilor Maritime.

LUDOVIC ORBAN: Azotatul de amoniu depozitat in Portul Constanta este contractat si va fi transportat la destinatie

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Craiova, fiind intrebat daca stie ca la Constanta este depozitata o cantitate foarte mare de azotat de amoniu, ca substanta este contractata si va fi transportata la destinatie, iar din informatiile pe care le are sunt respectate masurile de siguranta.

Politia a confiscat peste 8.000 de tone de azotat de amoniu, aproape 5.000 de tone doar din Portul Agigea

Peste 8. 000 de tone de azotat de amoniu au fost confiscate, dupa controale facute de politisti in toata tara. Cea mai mare cantitate indisponibilizata a fost din Portul Constanta Sud Agigea, aproape 5. 000 de tone, anunta Mediafax. Cate mii de tone de azotat de amoniu sunt in Portul Constanta si unde sunt ele depozitate.

Peste 8.000 de tone de azotat de amoniu au fost indisponibilizate

Peste 8. 000 de tone de azotat de amoniu au fost confiscate de politisti, dupa controale facute de politisti in toata tara. Cea mai mare cantitate indisponibilizata a fost din Portul Constanta Sud Agigea.

EXCLUSIV Ziua Marinei, organizata in conditii speciale de pandemie: Vor lipsi exercitiile cu scafandri si sosirea zeului Neptun. Ceremonia din Portul Constanta dureaza doar 30 de minute

EXCLUSIV Chiar daca ne aflam in plina pandemie de coronavirus, Ziua Marinei nu va trece nici in acest an fara organizarea unor evenimente speciale in Constanta si in alte orase portuare din tara. Cu.

OMS: La nivel global exista un mare deficit de finantare a masurilor de combatere a pandemiei de coronavirus

Seful Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a afirmat luni ca la nivel mondial exista un mare diferenta intre fondurile necesare pentru combaterea pandemiei de coronavirus si fondurile alocate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )