Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ordonanta militara: se inchid mall-urile si cabinetele de medicina dentara

Adevărul Adevărul,
Ordonanta militara: se inchid mall-urile si cabinetele de medicina dentara

Ministrul Afacerilor Interne Marcel Vela a anuntat sambata seara ca activitatea cabinetelor stomatologice, precum si a centrelor comerciale va fi suspendata temporar incepand de duminica seara. continuă pe Adevărul

Ordonanta militara a fost publicata in Monitorul Oficial: Se inchid restaurantele, barurile, iar activitatile culturale, religioase si sportive se suspenda, daca sunt in spatii inchise

Ordonanta militara prin care sunt suspendate o serie de activitati a fost publicata miercuri, la pranz, in Monitorul Oficial. Potrivit Ordonantei, se suspenda activitatea de servire si consum a produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, organizata de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, in spatiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locatiei.

ORDONANTA MILITARA privind masuri de prevenire a raspandire a COVID-19. DOCUMENT INTEGRAL

Ministrul de Internea anuntat sambata seara noi masuri de combatere a coronavirusului. Detalii AICI) Marcel Vela a prezentat inclusiv articole dintr-o ordonanta militara adoptata sambata. Ea se.

Raed Arafat: Chiar daca prin ordonanta militara recomandam unele masuri, considerati-le obligatorii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a emis sambata seara o ordonanta militara 2 prin care este interzisa circulatia pe domeniul public a grupurilor mai mari de trei persoane, cat si deplasarea fara motiv pe timp de noapte. Seful DSU Raed Arafat a facut un apel la responsabilitate si a transmis ca, desi in ordonanta sunt facute recomandari, acestea ar trebui considerate ca si cand ar fi obligatorii.

Europa Libera: Ordonanta militara pentru bratari electronice de supraveghere a celor izolati la domiciliu? Ce ar rezolva?

Scretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru spune ca unii dintre cei aflati in izolare au refuzat sa-si puna holtere, pentru ca legea nu-i obliga. Circa 25 de mii de persoane se afla in izolare la domiciliu. Numarul acestora a crescut simtitor dupa intrarea in Romania, marti si miercuri, prin vama de la Nadlag a peste 3. 500 de persoane care au tranzitat Ungaria. Supravegherea lor este o problema, si asa cum a aratat Europa libera, pana acum s-a folosit metoda vecinul, cel care informa Directia Sanitara si Politia despre situatiile de incalcare a izolarii. Solutia ar putea fi bratarile electronice sau holterele, dar pentru asta ar fi nevoie de o Ordonanta militara.

Ordonanta Militara! Grupurile mai mari de 3 persoane, interdictie de circulatie pe strazi!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat in aceasta seara continutul Ordonantei Militare care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )