Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ordonanta Militara! Grupurile mai mari de 3 persoane, interdictie de circulatie pe strazi!

România Liberă România Liberă,
Ordonanta Militara! Grupurile mai mari de 3 persoane, interdictie de circulatie pe strazi!

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a prezentat in aceasta seara continutul Ordonantei Militare care . continuă pe România Liberă

Orasul din Romania care interzice stationarea grupurilor mai mari de 3 persoane pe spatiul public

Grupurile mai mari de 3 persoane nu mai au voie sa stationeze pe spatiul public din orasul Harsova. Decizia a fost luata pentru prevenirea raspandirii coronavirusului de catre Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta a orasului.

ORDONANTA MILITARA privind masuri de prevenire a raspandire a COVID-19. DOCUMENT INTEGRAL

Ministrul de Internea anuntat sambata seara noi masuri de combatere a coronavirusului. Detalii AICI) Marcel Vela a prezentat inclusiv articole dintr-o ordonanta militara adoptata sambata. Ea se.

Raed Arafat: Chiar daca prin ordonanta militara recomandam unele masuri, considerati-le obligatorii

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a emis sambata seara o ordonanta militara 2 prin care este interzisa circulatia pe domeniul public a grupurilor mai mari de trei persoane, cat si deplasarea fara motiv pe timp de noapte. Seful DSU Raed Arafat a facut un apel la responsabilitate si a transmis ca, desi in ordonanta sunt facute recomandari, acestea ar trebui considerate ca si cand ar fi obligatorii.

Europa Libera: Ordonanta militara pentru bratari electronice de supraveghere a celor izolati la domiciliu? Ce ar rezolva?

Scretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru spune ca unii dintre cei aflati in izolare au refuzat sa-si puna holtere, pentru ca legea nu-i obliga. Circa 25 de mii de persoane se afla in izolare la domiciliu. Numarul acestora a crescut simtitor dupa intrarea in Romania, marti si miercuri, prin vama de la Nadlag a peste 3. 500 de persoane care au tranzitat Ungaria. Supravegherea lor este o problema, si asa cum a aratat Europa libera, pana acum s-a folosit metoda vecinul, cel care informa Directia Sanitara si Politia despre situatiile de incalcare a izolarii. Solutia ar putea fi bratarile electronice sau holterele, dar pentru asta ar fi nevoie de o Ordonanta militara.

Noi masuri pentru prevenirea COVID-19: Se inchid mall-urile. Se interzic grupurile mai mari de 3 persoane. Slujbe fara enoriasi, cununii cu doar 8 persoane (VIDEO)

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat sambata seara noi masuri de combatere a coronavirusului: Am emis mai multe ordine: Ordinul privind operationalizarea conducerii Politiei Locale de.

Ordonanta militara a fost publicata in Monitorul Oficial: Se inchid restaurantele, barurile, iar activitatile culturale, religioase si sportive se suspenda, daca sunt in spatii inchise

Ordonanta militara prin care sunt suspendate o serie de activitati a fost publicata miercuri, la pranz, in Monitorul Oficial. Potrivit Ordonantei, se suspenda activitatea de servire si consum a produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, organizata de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, in spatiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locatiei.

A murit cantaretul Kenny Rogers. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor

Unul dintre cei mai mari cantareti de muzica country s-a stins din viata. Acesta a murit la varsta de 81 de ani, arata Variety. Iata anuntul familiei si cum va avea loc inmormantarea! Kenny Rogers a murit! Cum s-a stins cantaretul de muzica country Legendarul cantaret de muzica country a murit acasa. Rogers a dominat .

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

Angela Merkel, la primul discurs televizat catre natiune din cei 14 ani de mandat. Cancelarul Germaniei, apel la solidaritate cetateneasca, in fata celei mai mari provocari de dupa Al Doilea Razboi Mondial

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, va lansa un apel la solidaritate cetateneasca, in fata celei mai mari provocari de dupa Al Doilea Razboi Mondial, in primul sau mesaj televizat catre poporul german.

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau

Cele mai multe persoane infectate cu noul tip de coronavirus sunt din Chisinau 19 persoane) si raionul Hancesti 14 persoane). Datele sunt reflectate peplatforma onlinecare prezinta situatia de ultima ora privind cazurile de COVID-19 in tara, tramsmite IPN.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )