Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ordonanta de retinere a lui Adrian Sarbu a expirat. A ramas in pronuntare. Poate sa se decida intr-un minut, o ora sau nu stiu cat

Antena3 Antena3,
Ordonanta de retinere a lui Adrian Sarbu a expirat. A ramas in pronuntare. Poate sa se decida intr-un minut, o ora sau nu stiu cat

32 - Ordonanta de retinere a omului de afaceri Adrian Sarbu a expirat. A ramas in pronuntare. Poate sa se decida intr-un minut, o ora sau nu stiu cat, a declarat Adrian Sarbu, la iesirea de la. continuă pe Antena3

Adrian Sarbu, la iesirea de la instanta: Nu pot comenta acuzatiile. Instanta a ramas in pronuntare

Adrian Sarbu a declarat, marti seara, la iesirea de la Curtea de Apel Buuresti, care judeca cererea Parchetului ICCJ de arestare a sa pentru 30 de zile, ca nu poate comenta acuzatiile procurorilor si ca .

Adrian Sarbu: Este cool in arest

ACTUALIZARE 11:45 Adrian Sarbu nu a dorit sa faca declaratii Adrian Sarbu nu a dorit sa faca declaratii la iesirea de la audieri, avocatul sau spunand ca, in acest moment, procurorii scriu propunerea de arestare preventiva. --- La intrarea la audieri, fiind intrebat de reporteri cum este in arest, Sarbu a raspuns: Cool! * Vedeti in articol filmarea cu Adrian Sarbu intrand la audieri --- * Sarbu: Bioritmul nu-mi permite sa dau declaratie mai devreme de ora 14. Maine. Ieri seara, Sarbu a dat doar o declaratie scurta in fata anchetatorilor: Bioritmul nu-mi permite sa dau declaratie mai devreme de ora 14. Maine. --- * Adrian Sarbu: Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul Mediafax are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani. Procurorii Parchetului General il acuza pe Adrian Sarbu de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. * Cititi in articol declaratia oficiala a sefului Mediafax.

Adrian Sarbu a fost retinut: Cazul Mediafax - Adrian Sarbu, fabricat la comanda lui Pontaghita

Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul MEDIAFAX are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani.

in sfarsit, Adrian Sarbu a fost retinut!

ACTUALIZARE * Adrian Sarbu: Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul Mediafax are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani. Procurorii Parchetului General il acuza pe Adrian Sarbu de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. * Vedeti in articol filmarea cu Adrian Sarbu la iesirea de la audieri * Cititi in articol declaratia oficiala a sefului Mediafax.

Adrian Sarbu, adus cu mandat la Parchetul General

Adrian Sarbu, patronul grupului Mediafax, a fost adus cu mandat, in urma cu putin timp, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ), scriu surse din presa, mentionand ca omul de afaceri ar fi urmarit penal pentru evaziune fiscala. Saptamana trecuta, surse judiciare ne-au declarat ca Adrian Sarbu a fost citat la Parchetul General, ca suspect in dosarul Mediafax, in care ar fi fost denuntat de diversi fosti subalterni, aflati in arest din luna decembrie. Potrivit informatiilor din mass media, unul dintre denuntatori ar fi declarat in fata anchetatorilor ca banii erau ridicati la plic de asistenta lui Sarbu, dupa ce erau comandati sub numele de cod buchetele de panselute.

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 20:50 Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii PiCCJ, pentru delapidare si spalare de bani, urmand ca, cel mai probabil, marti sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, transmit surse din presa. El ar fi fost ridicat de procurori de la o intalnire cu Marian Vanghelie si dus la audieri. --- Adrian Sarbu, patronul grupului Mediafax, a fost adus cu mandat, in aceasta seara, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ). Saptamana trecuta, surse judiciare ne-au declarat ca Adrian Sarbu a fost citat la Parchetul General, ca suspect in dosarul Mediafax, in care ar fi fost denuntat de diversi fosti subalterni, aflati in arest din luna decembrie.

CSM a sesizat Inspectia Judiciara dupa declaratiile lui Adrian Sarbu

Consiliul Superior al Magistraturii a sesizat Inspectia Judiciara in urma declaratiilor lui Adrian Sarbu, dar si a comunicatului pe care acesta l-a emis dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore. Adrian Sarbu a.

Adrian Sarbu, RETINUT pentru delapidare si spalare de bani in Dosarul Mediafax

Update 20. 32 - Adrian Sarbu a fost retinut de procurori. ________________________________Stirea initiala 18. 52Fostul sef al trustului Media Pro, Adrian Sarbu, a fost saltat de procurori, luni seara, si dus cu.

Adrian Sarbu, adus in fata instantei cu propunere de arestare (VIDEO)

Seful Mediafax Adrian Sarbu a fost adus, marti, in fata instantei, cu propunere de arestare, in dosarul de evaziune fiscala de 26 de milioane de euro. Sarbu a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, de Pa.

Marius Vintila, despre arestarea lui Adrian Sarbu: Pentru prima data, Pro-ul a copiat Antena

Marius Vintina, fost angajat al trustului Media Pro, a scris un text acid despre Adrian Sarbu pe blogul personal. Acesta afirma ca stia din vara ca Sarbu va fi arestat: Aflasem din trei surse mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )