Libnet.ro
UNICEF

12:16

in sfarsit, Adrian Sarbu a fost retinut!

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in sfarsit, Adrian Sarbu a fost retinut!

ACTUALIZARE * Adrian Sarbu: Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul Mediafax are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani. Procurorii Parchetului General il acuza pe Adrian Sarbu de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. * Vedeti in articol filmarea cu Adrian Sarbu la iesirea de la audieri * Cititi in articol declaratia oficiala a sefului Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore

ACTUALIZARE 20:50 Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii PiCCJ, pentru delapidare si spalare de bani, urmand ca, cel mai probabil, marti sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, transmit surse din presa. El ar fi fost ridicat de procurori de la o intalnire cu Marian Vanghelie si dus la audieri. --- Adrian Sarbu, patronul grupului Mediafax, a fost adus cu mandat, in aceasta seara, la sediul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ). Saptamana trecuta, surse judiciare ne-au declarat ca Adrian Sarbu a fost citat la Parchetul General, ca suspect in dosarul Mediafax, in care ar fi fost denuntat de diversi fosti subalterni, aflati in arest din luna decembrie.

Adrian Sarbu a fost retinut: Cazul Mediafax - Adrian Sarbu, fabricat la comanda lui Pontaghita

Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul MEDIAFAX are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani.

Adrian Sarbu a fost retinut si afla astazi daca va fi arestat in dosarul Mediafax

Omul de afaceri Adrian Sarbu, retinut luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General, sub acuzatia de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare, afla marti daca va primi mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Dosarul Mediafax. Adrian Sarbu a fost retinut, iar marti procurorii vor cere arestarea omului de afaceri

Adrian Sarbu, director general al Mediafax, a fost dus cu mandat la Parchetul General pentru a fi informat ca este cercetat pentru instigare la evaziune fiscala, delapidare si spalare de bani. Omul de afaceri a fost retinut pentru 24 de ore.

Adrian Sarbu: Este cool in arest

ACTUALIZARE 11:45 Adrian Sarbu nu a dorit sa faca declaratii Adrian Sarbu nu a dorit sa faca declaratii la iesirea de la audieri, avocatul sau spunand ca, in acest moment, procurorii scriu propunerea de arestare preventiva. --- La intrarea la audieri, fiind intrebat de reporteri cum este in arest, Sarbu a raspuns: Cool! * Vedeti in articol filmarea cu Adrian Sarbu intrand la audieri --- * Sarbu: Bioritmul nu-mi permite sa dau declaratie mai devreme de ora 14. Maine. Ieri seara, Sarbu a dat doar o declaratie scurta in fata anchetatorilor: Bioritmul nu-mi permite sa dau declaratie mai devreme de ora 14. Maine. --- * Adrian Sarbu: Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul ICCJ, afirma ca dosarul Mediafax are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani. Procurorii Parchetului General il acuza pe Adrian Sarbu de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare. * Cititi in articol declaratia oficiala a sefului Mediafax.

Dosarul Mediafax. Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore

Adrian Sarbu este audiat, luni seara, la sediul Parchetului General, intr-un dosar de evaziune fiscala de peste 20 de milioane de euro. Stire in curs de actualizare .

Adrian Sarbu: Cazul Mediafax, fabricat la comanda lui Pontaghita

Adrian Sarbu, retinut luni seara pentru 24 de ore de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, afirma ca dosarul Mediafax are ca scop distrugerea institutiilor media pe care le-a construit in ultimii 25 de ani, potrivit unui comunicat al omului de afaceri publicat de agentia Mediafax.

Adrian Sarbu, RETINUT pentru delapidare si spalare de bani in Dosarul Mediafax

Update 20. 32 - Adrian Sarbu a fost retinut de procurori. ________________________________Stirea initiala 18. 52Fostul sef al trustului Media Pro, Adrian Sarbu, a fost saltat de procurori, luni seara, si dus cu.

VIDEO Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului General: Totul este o fabricatie, acuzatiile sunt ridicole

Omul de afaceri Adrian Sarbu a fost retinut luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului General, el fiind acuzat de instigare la evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare, anunta Agerpres. Adrian Sarbu a fost ridicat luni si dus cu mandat la Parchetul General, unde procurorii i-au adus la cunostinta ca este acuzat in dosarul de evaziune fiscala de la Mediafax Group. In acest dosar sunt cercetate penal mai multe persoane, trei fiind arestate preventiv. 33 Totul este o fabricatie, acuzatiile sunt ridicole, astea sunt catusele arata catusele de la maini, n. r. In continuare, exista un comunicat pe care l-am dat si il veti putea citi, le-a declarat Sarbu jurnalistilor dupa ce fost scos incatusat din sediul Parchetului, pentru a fi dus in arest.

Adrian Sarbu, retinut pentru 24 de ore in dosarul Mediafax: Totul e o fabricatie. Acuzatiile sunt ridicole. Vezi comunicatul sefului Mediafax (VIDEO)

Adrian Sarbu a fost retinut pentru 24 de ore de Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie, urmand ca, cel mai probabil, marti sa fie dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )