Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ordonanta de urgenta care poate distruge ariile protejate.

România Liberă România Liberă,
Ordonanta de urgenta care poate distruge ariile protejate.

Un proiect de ordonanta aflat pe masa Guvernului lasa fara protectie ariile naturale protejate din Romania in fata intereselor imobiliare, acuza principalele organizatii de mediu. Un investitor care doreste sa construiasca intr-o arie naturala protejata nu are decat sa dea foc, pe ascuns, catorva hectare, pentru ca zona respectiva sa fie declasata in totalitate de autoritati. Acest lucru va fi posibil daca doua modificari aduse legislatiei actuale prin respectivul proiect sunt aprobate . continuă pe România Liberă

VIDEO Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. Dna ministru Plumb, am vazut o dezbatere legata de ariile protejate si o sa va rog sa nu adoptam astazi niciun act, sa continuati sa discutati cu cei de la ONG-uri. Daca au dreptate, schimbam noi, daca nu au dreptate trebuie sa le explicam, dar tin foarte mult sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a cerut ministrului Rovana Plumb sa nu adopte Ordonanta privind ariile protejate

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Mediului, Rovana Plumb, inainte de sedinta de Guvern, sa nu se adopte proiectul de Ordonanta privind ariile naturale protejate si si sa discute cu mai intai cu ONG-urile despre modificarile propuse. D-na ministru, va rog sa nu adoptati astazi niciun act normativ. Daca trebuie discutat cu ONG-urile, sa nu luam o decizie peste capul lor, a declarat Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2566 seconds )