Libnet.ro
UNICEF

16:30

Oreste Teodorescu, mesaj INCREDIBIL pentru Elena Udrea: Ati fost tare. Sa va ganditi la toate

Antena3 Antena3,
Oreste Teodorescu, mesaj INCREDIBIL pentru Elena Udrea: Ati fost tare. Sa va ganditi la toate

Oreste Teodorescu a transmis pe Facebook un mesaj pentru Elena Udrea, imediat dupa ce deputatii au aprobat cererile DNA de arestare si de incepere a urmaririi penale. Oreste i-a dedicat Elenei Udrea melodia Kalinka. continuă pe Antena3

Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

UPDATE 22:03:Deputatii au aprobat cererea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, cu 219 voturi pentru si 102 voturi impotriva.

Comisia Juridica discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea

Comisia Juridica dinCamera Deputatilor va discuta toate cererile de arestare pentru Elena Udrea in cursul zilei de duminica, relateazaB1 TV. De asemenea, avocatii Elenei Udrea studiaza si duminica.

Dorin Cioaba, regele international al romilor, se roaga pentru Elena Udrea, in stil american

Regele international al romilor, Dorin Cioaba, a declarat vineri, la Sibiu, ca se roaga, impreuna cu comunitatea pe care o reprezinta, pentru toti conducatorii tarii, dar si pentru Elena Udrea, personajul.

Cum va arata noua casa de LUX pentru Elena Udrea. Nu are mai mult de 12 mp

Pe Elena Udrea o asteapta momente grele in Arestul Politiei. Va sta alaturi de alte trei femei intr-o celula care nu depaseste 12 metri patrati. Diferenta este enorma fata de casa in care.

Ultima noapte de LIBERTATE pentru Elena Udrea, intaia de DREPTATE pentru romani. Fosta prezidentiabila a devenit ARESTABILA. Vezi firul povestii

Elena Udrea este buna de arestat. Blonda fostului presedinte poate fi retinuta in orice moment dupa ce ce deputatii au votat pentru toate cererile procurorilor emise pe numele ei in dosarele Microsoft si Gala.

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuvintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

Comisia juridica a avizat favorabil cererile de incuviintare a arestarii pentru Elena Udrea

Deputatii din Comisia juridica au adoptat raport favorabil, duminica, la cele trei solicitari ale DNA incuviintare a arestarii deputatei Elena Udrea, doua in dosarul Microsoft si una in dosarul Gala Bute.

Oreste, un nou atac la Elena Udrea

Oreste Teodorescu a transmis, pe pagina personala de Facebook, ca Elena Udrea a urmarit, prin discursul sau, sa ii santajeze pe colegii deputati, sa puna presiune pe parlamentarii prezenti.

Catalin Tolontan: in cazul Gala Bute suma e mica, dar miza pentru Elena Udrea este foarte mare

Jurnalistul Catalin Tolontan a declarat, intr-o interventie telefonica, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea, pe B1 TV, in contextul cererilor de arestare pe numele Elenei Udrea, c.

Zi decisiva pentru Elena Udrea. Camera Deputatilor decide daca avizeaza pozitiv cererile de arestare

Elena Udrea ar putea ajunge in spatele gratiilor. Camera Deputatilor urmeaza sa decida, luni, daca avizeaza cererile procurorilor anticoruptie de arestare preventiva emise pe numele fostului ministru. Anterior, Comisia Juridica a aprobat cererile DNA de arestare a deputatului Udrea, suspectata in dosarele de coruptie Gala Bute si Microsoft.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )