Libnet.ro
UNICEF

17:45

Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

B1 B1,
Primele doua cereri de incepere a urmaririi penale si prima cerere de arestare preventiva pentru Elena Udrea, aprobate de deputati (VIDEO)

UPDATE 22:03:Deputatii au aprobat cererea procurorilor de incuviintare a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute, cu 219 voturi pentru si 102 voturi impotriva. continuă pe B1

Primele doua cereri in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute, aprobate cu 285 de voturi pentru si 49 impotriva (VIDEO)

UPDATE 21:20:Deputatii au inceput votul privind cererea de incuviintare a arestarii preventive a Elenei Udrea Gabriela in dosarul Gala Bute. UPDATE 21:13:A doua cerere referitoare la inceperea.

UPDATE: A inceput votul in Parlament pentru ridicarea imunitatii Elenei Udrea. Doua cereri au fost aprobate: deputata poate fi urmarita penal

Plenul Camerei Deputatilor se va intruni, luni, pentru a se pronunta asupra cererii de incepere a urmaririi penale si a arestului preventiv, in cazul Udrea .

UPDATE: A inceput votul in Parlament pentru ridicarea imunitatii Elenei Udrea. Prima cerere a fost aprobata: deputata poate fi urmarita penal

Plenul Camerei Deputatilor se va intruni, luni, pentru a se pronunta asupra cererii de incepere a urmaririi penale si a arestului preventiv, in cazul Udrea .

Surse: Prima cerere in cazul Elenei Udrea, de incepere a urmaririi penale, aprobata de deputati (VIDEO)

UPDATE 20:45:Deputatii au inceput votul pentru a doua cerere pe numele deputatului, referitoare la formularea cererii de urmarire penala pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, in dosarul.

Conducerea Camerei a sesizat Comisia Juridica cu alte doua cereri ale DNA in cazul Elenei Udrea

Conducerea Camerei Deputatilor a luat, vineri, in discutie alte doua cereri trimise de DNA, referitoare la Elena Udrea, una privind incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si o alta de retinere si arestare preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar.

Elena Udrea, alte doua cereri vor fi discutate de Comisia Juridica: DNA vrea arestarea preventiva

DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale ca urmare a nerespectarii controlului judiciar si retinerea si arestarea preventiva pentru nerespectarea controlului judiciar pentru Elena Udrea.

Aviz FAVORABIL pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Comisia a avizat favorabil doua mandate de arestare.

Cererea pentru inceperea urmaririi penale a lui Laszlo Borbely, trimisa la Comisia juridica

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a trimis, luni, la Comisia juridica cererea procurorului general pentru inceperea urmaririi penale a a deputatului UDMR, Laszlo Borbely.

Eugen Tomac: Parlamentarii PMP vor vota impotriva urmaririi penale in cazul Elenei Udrea

Presedintele PMP Eugen Tomac a precizat, duminica, pentru Mediafax, ca parlamentarii partidului vor vota impotriva arestarii preventive a deputatului Elena Udrea, dar in favoarea inceperii urmaririi penale in ca.

Surse: Aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale si a arestarii. Elena Udrea: Se doreste sa tac

Update: Surse de la Parlament afirma ca in Comisia Juridica au fost avizate favorabil atat inceperea urmaririi penale, cat si arestarea Elenei Udrea. Stire initialaElena Udrea a ajuns la Parlament, acolo unde.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2461 seconds )