Libnet.ro
UNICEF

18:30

Oscar Pistorius ar putea ispasi o pedeapsa mult mai mare pentru uciderea iubitei sale

Antena3 Antena3,
Oscar Pistorius ar putea ispasi o pedeapsa mult mai mare pentru uciderea iubitei sale

Fostul campion paralimpic Oscar Pistorius ar putea ispasi o pedeapsa mult mai mare decat cea de cinci ani de inchisoare pentru ca si-a ucis iubita. La o saptamana dupa ce instanta a dat sentinta,. continuă pe Antena3

Familia lui Oscar Pistorius a acceptat perspectiva unui nou proces

Familia lui Oscar Pistorius a acceptat, marti, perspectiva unui nou proces, dupa ce Parchetul national sud-african NPA) a anuntat ca va face apel la condamnarea la cinci ani de inchisoare cu executare a .

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Daniel Nicolescu, PayU: Valoarea cosului mediu este cu 65% mai mare in online decat in offline

Valoarea cosului mediu este cu 65% mai mare in online decat in offline, a declarat Daniel Nicolescu, CEO PayU, intr-un interviu video acordat Wall-Street. ro.

Studiu: Bebelusii nascuti prin cezariana, risc mai mare sa aiba autism

Copiii nascuti prin cezariana prezinta un risc mai mare cu 23% de a suferi de autism, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii de la University College Cork din Irlanda, informeaza dailymail. co. uk, citat de Mediafax.

FOTO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

FOTO VIDEO Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost deschisa la Cluj. A fost ridicata in peste 260.000 de ore cu 70 de miloane de lei

Cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost inaugurata luni seara, 27 octombrie, la Cluj, dupa 19 luni de lucrari, in urma unei investitii de 70 de milioane de lei de la bugetul local al Primariei Cluj8209;Napoca.

Toyota isi pastreaza titlul de cel mai mare constructor auto din lume

Grupul japonez Toyota Motor Corp. si-a pastrat titlul de cel mai mare constructor auto din lume in primele noua luni ale acestui an, in conditiile in care a vandut mai multe vehicule decat rivalii Volkswagen si.

Procurorii sud-africani fac apel dupa condamnarea lui Oscar Pistorius la 5 ani de inchisoare pentru uciderea iubitei sale

Procurorii sud-africani fac apel in cazul Pistorius. Un purtator de cuvant al Parchetului national sud-african a anuntat ca institutia este nemultumita atat de verdict cat si de pedeapsa. Initial, Oscar.

Cea mai mare colectie de crizanteme si dumitrite din Romania. Mii de flori, din 250 de soiuri, la Gradina Botanica Iasi

Una dintre cele mai spectaculoase expozitii floricole din Romania este deschisa de astazi, 25 octombrie, timp de o luna, la Gradina Botanica din Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )