Libnet.ro
UNICEF

13:31

OUG 14, adoptata cu SCANDAL in Comisia juridica din Senat. Liberalii au cerut FARA SUCCES discutarea la pachet a celor doua ordonante

B1 B1,
OUG 14, adoptata cu SCANDAL in Comisia juridica din Senat. Liberalii au cerut FARA SUCCES discutarea la pachet a celor doua ordonante

Senatorii din Comisia juridica au adoptat luni in unanimitate proiectul de lege privind aprobarea OUG 14 care abroga OUG 13 de modificare a Codurilor penale, anunta Mediafax. La inceputul sedintei. continuă pe B1

VIDEO Scandal la Comisia Juridica din Senat. Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentanta Parchetului General: Eu sunt cel care fac invitatiile, m-am consultat cu mine

Presedintele Comisiei Juridice din Senat Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentata Parchetului General cand aceasta a luat cuvantul la dezbateri la invitatia senatoarei Alina Gorghiu. Nicolae a acuzat-o pe aceasta ca a venit neinvitata la comisie si a rugat-o sa paraseasca sala.

VIDEO. Ordonanta 14, votata cu scandal de Comisia Juridica din Senat. PSD a lasat o portita pentru OUG 13. Senatorul Fenechiu a tras un semnal de alarma: Daca CCR decide ca OUG 14 este neconstitutionala, ramane in vigoare OUG 13

Comisia juridica a Senatului a aprobat Ordonanta 14, prin care se abroga Ordonata 13 prin care au fost introduse mai multe modificari in Codul Penal. in schimb, majoritatea PSD a refuzat solicitarea PNL de a pune pe ordinea de zi si respingerea Ordonantei de Urgenta 13, prin care au fost introduse mai multe prevederi controversate in Codul Penal.

Comisia juridica din Senat discuta OUG 14 luni seara, in jurul orei 18.00

Comisia juridica din Senat urmeaza sa ia in discutie si probabil sa dea un raport pentru proiectul de lege de aprobare a OUG 14, cea care abroga OUG 13 de modificare a Codurilor penale, luni seara, in jurul orei 18. 00, dupa sedintele de plen reunit si de plen al Senatului.

Serban Nicolae: Legea de aprobare a OUG 14, luata in discutie, luni, in Comisia juridica. Marti, proiectul de lege inclus, pe ordinea de zi a Senatului(VIDEO)

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD, a declarat ca in cursul zilei de luni Comisia juridica va dezbate legea de aprobare a ordonantei de urgenta nr. 14 si cel mai probabil, marti, proiectul de lege va.

Proiectul de aprobare a OUG 14 intra in ordinea de zi a Senatului. Seful Comisiei, Serban Nicolae, raspunde arogant protestatarilor: Vom avea grija sa nu fie adoptat raportul noaptea ca hotii

Comisia juridica a Senatului se va intruni, luni seara, pentru a vota raportul OUG 14/2017, votul in plenul Senatului urmand sa fie dat marti. Serban Nicolae a afirmat, ironic, ca spera sa nu fie probleme cu ora sau cu starea vremii la momentul adoptarii acestei legi, potrivit Mediafax.

Comisia juridica: raport de admitere pentru OUG 14 de abrogare a controversatei ordonante 13, de modificare a Codurilor penale

Comisia juridica a Senatului a adoptat un raport de admitere, cu amendamente, pentru legea de aprobare a OUG 14/2017, cea care abroga OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal si de Procedura Penala.

Reactia procurorului general, dupa ce senatorul Serban Nicolae a dat-o afara pe reprezentanta Parchetului General din sedinta in care se dezbatea OUG 14: Nu poate fi calificat acest gest in statul de drept!

Procurorul general al Romaniei a reactionat, luni, dupa ce presedintele Comisiei juridice din Senat, Serban Nicolae, i-a spus reprezentantei Parchetului General, procurorul Irina Kuglay, sa paraseasca sala de sedinta. Astfel Augustin Lazar a spus ca acest gest nu poate fi calificat in statul de drept.

Stenograma. USR a cerut in Parlament aprobarea OUG 14 in regim de urgenta. Tariceanu s-a opus

Luni, in sedinta Birourilor Permanente ale Parlamentului, deputatul USR Cristian Ghinea a propus discutarea in regim de urgenta a OUG 14, care a abrogat toxica OUG nr. Cel care s-a opus a fost presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, dupa cum arata stenograma sedintei. Aprobarea OUG nr. 14 de catre Parlament, prin lege, ar inchide subiectul modificarii legislatiei penale.

Dragnea deja minte in legatura cu OUG 14 |OPINIE

Printr-un comunicat postat pe prima pagina de internet a Camerei Deputatilor, presedintele PSD si al camerei parlamentare inferioare anunta ca-si doreste celeritate maxima pentru adoptarea OUG 14, cea care aproba infama OUG 13. Numai ca prima camera sesizata, Senatul, deja trage de timp. Cu stiinta lui Dragnea.

Dragnea cere adoptarea OUG 14, care abroga Ordonanta de modificare a codului penal, in cel mai scurt timp: Respingerea este exclusa

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, solicita adoptarea OUG 14, care abroga OUG 13/2017 de modificare a Codului Penal si de Procedura Penala, in cel mai scurt timp permis de procedura parlamentara, se arata intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )