Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pacient COVID-19 in stare grava, transportat din Suceava in Bucuresti cu o aeronava a Fortelor Aeriene (FOTO)

B1 B1,
Pacient COVID-19 in stare grava, transportat din Suceava in Bucuresti cu o aeronava a Fortelor Aeriene (FOTO)

Un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane a efectuat o misiune umanitara de urgenta, sambata, pe ruta Bucuresti - Suceava si retur. Ministerul Apararii a transmis ca a fost nevoie de aerovana. continuă pe B1

Bolnav de coronavirus in stare grava, dus din Suceava la Bucuresti cu o aeronava C-27J Spartan

Un pacient cu coronavirus, ce se afla in stare grava, a fost dus de urgenta din Suceava la Bucuresti. Zborul a fost efectuat cu o aeronava de tip C-27J Spartan.

CORONAVIRUS. Romania a ajuns la 215 decese. Ultimele 5 victime sunt din Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Sibiu

Autoritatile romane au anuntat, miercuri, alte cinci decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor a urcat la 215. Ultimele cinci victime raportate.

Asistenta medicala din Tandarei, infectata cu COVID-19, transferata in stare grava la Institutul Matei Bals

O asistenta medicala de la spitalul din Tandarei a fost transfera vineri, 10 aprilie, in stare grava la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti. Femeia fusese confirmata cu noul coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu mai multi pacienti bolnavi, a anuntat independentonline. ro.

COVID-19 in R. Moldova. 153 de pacienti se afla in stare grava

Din totalul de 1. 438 de persoane infectate cu COVID-19 in Republica Moldova, 153 de pacienti se afla in stare grava, iar alti 433 sunt in stare de gravitate medie. De asemenea, 12 persoane au fost conectate la respiratie asistata.

COVID-19 in R. Moldova: 143 de pacienti sunt in stare grava

Bilantul total al cazurilor de COVID-19 in Republica Moldova a urcat la 1. Dintre care 143 de persoane se afla in spital in stare grava. Alti 433 de pacienti sunt in stare de gravitate medie. Totodata, opt pacienti se afla la respiratie asistata.

COVID-19 in R. Moldova: 128 de pacienti sunt in stare grava

In Republica Moldova au fost confirmate 1. 174 de cazuri de COVID-19, dintre care 128 de pacienti se afla la spital in stare grava, iar 367 de persoane sunt in stare de gravitate medie. Restul pacientilor sunt in stare satisfacatoare.

COVID-19 in R. Moldova: 114 pacienti sunt in stare grava

Ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, a anuntat miercuri, 8 aprilie, ca din cele 1. 056 de persoane infectate cu COVID-19, 114 se afla in stare grava, iar alte 328 sunt in stare de sanatate de gravitate medie. Totodata, trei pacienti au fost vindecati si urmeaza a fi externati.

Coronavirus: China mai are doar 144 de pacienti in stare grava

Comisia Nationala de Sanatate din China a asigurat ca in tara mai exista doar 144 de pacienti in stare grava diagnosticati cu boala COVID-19, provocata de coronavirusul SARS-CoV-2, aceasta fiind cea mai scazuta cifra inregistrata din ianuarie.

Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga la Spitalul din Suceava, lasata intr-o cutie de pantofi: M-a intrebat daca vreau sa fac poza mortului, ca si cand era o favoare

Situatie revoltatoare la Spitalul din Suceava. Trei oameni, printre care un politist a trebuit sa plateasca spaga de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale celor dragi de la morga.

Tacere totala in legatura cu Gheorghe Flutur. Nimeni din Suceava nu stie daca s-a vindecat de COVID-19 sau e internat in stare grava. Teoriile vehiculate

Gheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava, a fost diagnosticat cu COVID-19 si a fost internat in spital pe 25 martie. Pana pe 1 aprilie a raspuns telefonic la intrebarile jurnalistilor, pentru a clarifica informatiile care-l vizau. Ulterior, a fost imposibil de contactat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )