Libnet.ro
UNICEF

19:45

O pacienta COVID-19 a murit dupa ce ambulanta care o transporta s-a rasturnat

România Liberă România Liberă,
O pacienta COVID-19 a murit dupa ce ambulanta care o transporta s-a rasturnat

O pacienta cu COVID-19 care era transferata de la Buzau la Bacau a decedat, marti seara, dupa ce amb. continuă pe România Liberă

O ambulanta care transporta o pacienta cu coronavirus s-a rasturnat pe DN 2

O ambulanta care transporta o pacienta cu coronavirus catre Bacau s-a rasturnat, marti seara, pe DN 2 in judetul Vrancea, dupa ce soferul a pierdut controlul volanului, iar apoi a intrat intr-un cap de pod. Pacienta a murit, iar doi membri ai echipajului au fost raniti.

Drama secreta traita de Nuami Dinescu in pandemie. A murit dupa ce ea a primit un rol

Nuami Dinescu s-a confesat, intr-un interviu pentru Click!, marturisind ca cea mai mare pierdere pentru ea in ultimul an a fost disparitia mamei sale. Actrita a dezvaluit ce a pierdut si ce a castigat in ultimul an. Nuami Dinescu si-a pierdut mama Am pierdut-o pe mama. Asta a fost cea mai mai mare pierdere din .

Cel putin 60 de oameni au murit cand o barja care transporta peste 700 de pasageri a esuat pe raul Congo

Cel putin 60 de oameni au murit cand o barja care transporta peste 700 de pasageri a esuat pe raul Congo, a anuntat luni ministrul Afacerilor Umanitare din aceasta tara, transmite Reuters.

Incendiu puternic intr-un bloc din Constanta. O femeie a murit dupa ce s-a aruncat de la geam (VIDEO)

UPDATE-Femeia de57 de ani, proprietara apartamentului care a sarit pe geam dupa ce apartamentul in care locuia a luat foc a decedat. Ambulanta Constanta a pronuntat decesul femeii care a cazut.

Fostul sef al serviciului de spionaj Ion Pacepa, fugit in Occident, a murit dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19 - presa

Fostul sef al Directiei de Informatii Externe din perioada comunista Ion Mihai Pacepa, care a cerut azil politic in Statele Unite in 1978, a murit in 14 februarie, din cauza COVID-19, informatia fiind facuta publica intr-un editorial publicat in Epoch Times de catre publicistul Ronald J. Rychlak, alaturi de care Pacepa a scris lucrarea Dezinformarea, scrie News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )