Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pacienta internata la Cluj nu are coronavirus

Antena3 Antena3,
Pacienta internata la Cluj nu are coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat marti seara ca pacienta de la Cluj nu are coronavirus si ca rezultatele testelor in cazul acesteia sunt pozitive pentru un virus respirator scintitial. continuă pe Antena3

Ministrul Sanatatii anunta masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului: Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat masurile pe care autoritatile din Romania le implementeaza pentru a preveni raspandirea coronavirusului. Pe aeroporturile internationale s-a creat o linie de acces pentru pasagerii care vin din China, dar si pentru cetatenii chinezi. Linie speciala pe aeroporturi pentru pasagerii care vin din China De acum cateva zile s-a creat .

Ministrul Sanatatii va trimite Corpul de control la Spitalul Universitar

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat ca va trimite miercuri Corpul de Control la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Ministrul Sanatatii, declaratie socanta: Datorita plecarii parintilor in strainatate avem din ce in ce mai multi copii cu autism

Declaratie socanta facuta de ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Ministrul Sanatatii, acuzat de fake news medical. A sustinut ca exista o corelatie intre timpul petrecut cu parintii si cazurile de autism

Ministrul Sanatatii, Victor Costache a fost criticat dur pentru o declaratie in care a sustinut ca exista o corelatie intre timpul petrecut de copii cu parintii si cazurile de autism. Asociatiile din domeniu subliniaza ca nu exista niciun studiu serios care sa sustina aceasta legatura.

Ministrul Sanatatii afirma ca va trimite Corpul de control la Spitalul Victor Babes

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat luni ca va trimite Corpul de control al ministerului la Spitalul Victor Babes.

Reuniune a Comitetului pentru monitorizarea posibilelor infectii cu noul coronavirus, la Ministerul Sanatatii

Comitetul interministerial pentru monitorizarea si managementul potentialelor infectii cu noul coronavirus are luni o intalnire de lucru, la care va participa si ministrul Sanatatii, Victor Costache.

Ministrul Sanatatii vine la prima sedinta a comitetului de Urgenta pentru coronavirus

La initiativa Ministerului Sanatatii, s-a organizat un comitet de urgenta interministerial pentru a lua masurile necesare de preventie referitoare la noul coronavirus ce a declansat o epidemie in China.

Ministerul Sanatatii: Pacientul din Bacau nu are coronavirus, ci gripa. Va fi externat marti

Pacientul din Bacau, transferat la Institutul Matei Bals, nu este infectat cu coronavirus ci are gripa, informeaza Ministerul Sanatatii. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va continua tratamentul in ambulatoriu, potrivit Mediafax.

Ministerul Sanatatii: Pacientul din Bacau nu are coronavirus, ci gripa. Va fi externat marti

Pacientul din Bacau, transferat ieri la Institutul Matei Bals, nu este infectat cu coronavirus ci are gripa, informeaza Ministerul Sanatatii. Tanarul va fi externat in cursul zilei de marti si va continua tratamentul in ambulatoriu.

Pacientul intors din China, testat la Institutul Matei Bals din Capitala, nu are coronavirus

Barbatul intors din China in Romania nu a fost infectat cu coronavirus, a anuntat Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )