Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pagube de 10 milioane de euro si 150 de locuri de munca pierdute, in urma incendiului de la un mall din Brasov

B1 B1,
Pagube de 10 milioane de euro si 150 de locuri de munca pierdute, in urma incendiului de la un mall din Brasov

Incendiul care a avut loc luni la un mall din Brasov s-a soldat cu pagube de zece milioane de euro si cu pierderea a 150 de locuri de munca, informeaza Adevarul. Circa 150 de pompieri s-au luptat cu flacarile care. continuă pe B1

Subiectele zilei: EXCLUSIV. Serban Bradisteanu, interceptat in dosarul de favorizare a lui Adrian Nastase: Lupta e mare, va dati seama!; Smecheria electorala de 10 milioane de euro a cuplului Prigoana-Negoita; Pitesti: revolutionari fara Revolutie; PDL, p

Cum a gestionat Radu Carp banii publici la Institutul Diplomatic Roman. Amicul fostului ministru de Externe Teodor Baconschi a incalcat legea dupa bunul plac. Acum, Carp a fost. EXCLUSIV Nocturna lui Ponta cu Basescu si negocierile cu UDMR declanseaza revolta in PSD. Radu Mazare, Nicusor Constantinescu si Marian Oprisan au declarat pentru Gandul ca.

Hidroelectrica a obtinut o reducere comerciala de 20 milioane euro de la un creditor

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Euro Insol, a finalizat negocierile cu cel mai mare creditor chirografar, consortiul germano- austriac Voith Hydro si Andritz Hydro. In urma discutiilor, Hidroelectrica a obtinut o reducere comerciala de 20 milioane euro din cei 57 milioane euro si 30 milioane lei cu care consortiul a solicitat inscrierea la masa credala, informeaza compania.

Sectoarele 4 si 6 vor sa ia credite de aproape 100 milioane euro

Primaria Sector 6 vrea sa contracteze un imprumut de pana la 240 milioane lei 53,8 milioane euro) pentru lucrari de reabilitare termica a locuintelor, iar Primaria Sector 4 intentioneaza sa ia doua credite de 200 milioane lei 44,8 milioane euro) pentru refinantari si finalizarea unor investitii.

Hidroelectrica, venituri de 6 milioane euro din reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera

Energia produsa in capacitati noi de productie si ca urmare a cresterii puterii instalate, prin retehnologizare, la hidrocentralele Portile de Fier I si II, este convertita de catre Hidroelectrica, in baza Protocolului de la Kyoto, in Unitati de Reducere a Emisiilor de gaze cu efect de sera ERU) si genereaza venituri suplimentare de peste 6 milioane euro, prin transferul acestora catre alte parti semnatare ale Conventiei Cadru a Natiunilor Unite asupra Schimbarilor Climatice UNFCCC), conform unui comunicat al Euro Insol.

Actionarii Prodplast au aprobat investitii de 7,5 milioane euro

Actionarii producatorului de materiale plastice Prodplast Bucuresti PPL), firma controlata de omul de afaceri Florin Pogonaru, au aprobat cresterea de la 5 la 7,5 milioane euro a plafonului pentru investitii pe piata de capital si in fonduri de investitii de private equity.

Renault si-a vandut participatia de 6,5% in cadrul Volvo AB pentru 1,4 milioane euro

Renault a vandut participatia de 6,5% actiuni A) pe care o detinea in cadrul producatorului de autocamioane Volvo, pentru suma de 1,476 milioane euro, a anuntat compania auto. Cu banii astfel obtinuti Renault vrea sa-si reduca datoriile si sa investeasca in Franta, Rusia si China.

Hidroelectrica ar putea obtine venituri de 6 milioane euro din reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera

Hidroelectrica transforma energia produsa in capacitati noi in Unitati de Reducere a Emisiilor de gaze cu efect de sera ERU), fapt care genereaza venituri suplimentare de peste 6 milioane euro, prin transferul acestora catre alte parti semnatare ale Conventiei Cadru a Natiunilor Unite asupra Schimbarilor Climatice UNFCCC), conform Protocolului de la Kyoto, informeaza Hidroelectrica.

Oficiul pentru Privatizari a semnat un contract-cadru cu mai multe firme pentru manageri privati, de 5 milioane euro - surse

Oficiul Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI) a semnat cu mai multe firme un contract-cadru in valoare totala estimata de 22,1 milioane lei aproape 5 milioane euro) pentru asistenta in alegerea administratorilor si membrilor consiliilor de administratie/supraveghere in firme de stat, informeaza Mediafax, care citeaza surse oficiale.

Smecheria electorala de 10 milioane de euro a cuplului Prigoana-Negoita.

Inaintea alegerilor de pe 9 decembrie, primarul USL al sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, se mandrea cu faptul ca locuitorii din sector au scapat de taxa de gunoi pe care o plateau Rosal. In realitate, nu a fost vorba decat de o smecherie electorala din care, evident, Rosal, firma lui Silviu Prigoana, nu avem cum sa iasa in pierdere. Am promis, am facut. Taxa pentru gunoi 0 lei, afirma primarul Robert Negoita pe panourile si corturile cu care a impanzit sectorul 3 al Capitalei inca .

Am trimis catre CE cereri de plata de 187 milioane euro, pe POS Mediu

Tara noastra a trimis catre Comisia Europeana CE) cereri de plata in suma de 187 de milioane de euro pe Programul Operational Sectorial POS) Mediu, care a fost deblocat in noiembrie, a declarat, ieri, la Bruxelles, ministrul mediului Rovana Plumb, citata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )