Libnet.ro
UNICEF

18:45

Pakistan: nou atac in desfasurare pe aeroportul din Karachi

Adevărul Adevărul,
Pakistan: nou atac in desfasurare pe aeroportul din Karachi

Un grup armat a atacat, marti dimineata, un post de control al aeroportului din Karachi sudul Pakistanului), la o zi de la asaltul taliban soldat cu 37 de morti, au anuntat autoritatile locale, in timp ce confruntari armate continuau, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Nou atac pe aeroportul din Karachi: Un grup armat a atacat postul de control

La o zi de la asaltul taliban soldat cu 37 de morti, un grup armat a atacat, marti dimineata, un post de control al aeroportului din Karachi, Pakistan, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP. Atacatorii se.

Nou ATAC pe aeroportul din Karachi. Un post de control, luat cu asalt

Un grup armat a atacat, marti dimineata, un post de control al aeroportului din Karachi sudul Pakistanului). Atacul are loc la o zi de la asaltul taliban soldat cu 37 de morti, au anuntat autoritatile locale.

Afganistan: Un al doilea atac pe aeroportul din Karachi s-a incheiat fara victime

Atacul de marti de pe aeroportul din Karachi, al doilea in mai putin de doua zile, s-a incheiat rapid si fara victime, dupa ce atacatorii au fugit, au anuntat fortele de securitate locale, relateaza AFP, conform Mediafax.

Pakistan: Cel putin cinci morti, intr-un atac comis la aeroportul din Karachi

Cel putin cinci persoane au murit, duminica, in aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, a anuntat un oficial de rang inalt din cadrul politiei, citat de AFP, relateaza Mediafax.

UPDATE. Pakistan. Cel putin 24 de morti in violentele s-au reluat pe aeroportul din Karachi. Atacul, revendicat de talibani

24 persoane au fost omorate, luni, pe aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, in urma unor schimburi de focuri. Insurgentii au atacat masiv, duminica seara, aeroportul din Karachi.

UPDATE. Pakistan. Violentele s-au reluat pe aeroportul din Karachi. 24 de morti

24 persoane au fost omorate, luni, pe aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, in urma unor schimburi de focuri. Insurgentii au atacat masiv, duminica seara, aeroportul din Karachi.

Bilantul atacului de la aeroportul din Karachi a ajuns la 30 de morti

Treizeci de persoane au fost ucise luni, la aeroportul din Karachi, capitala economica a Pakistanului, intr-un atac comis de un comando taliban, relateaza AFP. Atacul a durat peste 12 ore si s-a soldat cu 30 de.

Pakistan: Cel putin 24 de morti, intr-un atac comis la aeroportul din Karachi

Cel putin 24 de persoane au fost ucise, duminica seara, dupa ce mai multi barbati inarmati au atacat aeroportul de la Karachi, capitala economica a Pakistanului, a anuntat un oficial de rang inalt din cadrul.

Pakistan: Cel putin 28 de morti, intr-un atac comis la aeroportul din Karachi

UPDATE: 12:53: Alte patru persoane au murit in timpul violentelor de la aeroportul dinKarachi, unde talibanii se confrunta cu politia locala, numarul mortilor ajungand la 28, relateazaCNN. Primele.

Aeroportul din Karachi, atacat de talibani

Combatanti talibani deghizati in forte de securitate au luat cu asalt aeroportul cel mai aglomerat din Pakistan si cel putin 28 persoane, printre care zece atacatori, au fost ucise intr-o lupta desfasurata pe parcursul noptii de duminica spre luni. Autoritatile anuntau ieri sfarsitul atacului terorist de peste 12 ore, armata preluand controlul aeroportului din Karachi, cel mai mare oras si capitala economica a tarii. Talibanii pakistanezi au revendicat atacul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )