Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pal Dardai: Daca noi inscriam primul gol, castigam

Hotnews Hotnews,
 Pal Dardai: Daca noi inscriam primul gol, castigam

Pal Dardai, selectionerul Ungariei, a declarat dupa meci ca echipa sa ar fi castigat daca deschidea scorul. Acesta s-a declarat totodata nemultumit de atacul jucatorilor sai. continuă pe Hotnews

Pal Dardai, selectionerul Ungariei: Daca inscriam noi primul gol, altul era rezultatul final. Echipa Romaniei a obosit

Antrenorul nationalei de fotbal a Ungariei, Pal Dardai, declarat la conferinta de presa sustinuta dupa partida cu Romania ca daca echipa sa deschidea scorul, Romania nu ar mai fi avut puterea sa revina.

Pal Dardai: Suntem constienti de forta Romaniei. Ce pregateste selectionerul Ungariei

Selectionerul Ungariei, Pal Dardai, este pregatit pentru confruntarea cu Romania, care va avea loc pe 11 octombrie, pe Arena Nationala, si declara ca stie cum sa dejoace sistemul lui Victor Piturca. Dardai vrea ca elevii sai sa fie concentrati 90 de minute.

Pal Dardai, selectionerul Ungariei, l-a prezentat pe cel mai bun jucator al sau:Are un stang de care romanii trebuie sa se teama

Cel mai asteptat meci al acestui final de an, Romania Ungaria, din preliminariile lui Euro 2016, se joaca sambata 19. 00, TVR 1), pe Arena Nationala. Maghiarii au sustinut astazi conferinta de presa oficiala, prilej pentru noul selectioner, Pal Dardai, sa-l prezinte pe inamicul nr. 1 al jucatorilor romani.

Pal Dardai, antrenorul Ungariei: Vom lupta pana la sange si pana la ultima picatura de energie

Ungaria vine la Bucuresti cu gandul la victorie, mai ales dupa startul ratat din preliminariile pentru Euro 2016 ungurii au fost invinsi pe propriul teren de Irlanda de Nord, scor 2-1). Vom lupta pana la sanga si pana la ultima picatura de energie, a precizat Pal Dardai, selectionerul maghiarilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )