Libnet.ro
UNICEF

13:30

Pamela Anderson, din nou in costumul rosu de salvamar (VIDEO)

B1 B1,
Pamela Anderson, din nou in costumul rosu de salvamar (VIDEO)

Pamela Anderson a readus la viata imaginea care a facut-o celebra. La 45 de ani, diva si-a pus din nou costumul rosu de salvamar pentru a intra in pielea personajului pe care il interpreta in Baywatch. To. continuă pe B1

Helmuth Duckadam ar putea fi OPERAT din nou.

Fostul portar Helmuth Duckadam ar putea fi operat din nou, pentru a patra oara, la bratul drept, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Cristian, seful Centrului de Urgenta de boli cardiovasculare al Armatei, citat de Agerpres. Citeste si: DUCKADAM, INTERNAT din nou DUCKADAM, INTERNAT de URGENTA la SPITAL Potrivit medicului, sansele efectuarii unei noi interventii sunt de 90%, specialistii romani solicitand puncte de vedere ale specialistilor din patru mari centre .

Cei doi mari actionari ai Amonil, din nou amendati de CNVM

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare CNVM) i-a sanctionat, din nou, pe cei doi actionari ai combinatului Amonil Slobozia simbol AMO), Jovline LTD Belize si Zalois LTD Belize, cu amenzi de cate 100. 000 lei, pentru ca nu au lansat oferta de preluare a combinatului chimic, desi erau obligati la acest lucru, potrivit ultimului Buletin CNVM.

Euro a depasit din nou 4,5 lei. Vezi cursul BNR

Euro a depasit din nou 4,5 lei. BNR a cotat moneda europeana la 4,5073. Aceasta este cea mai mare valoare a euro din ultima luna. Stire in curs de actualizare.

DUCKADAM, INTERNAT din nou.

Helmuth Duckadam a fost internat din nou la spital, transmite Realitatea TV. Citeste si: DUCKADAM, INTERNAT de URGENTA la SPITAL Potrivit primelor informatii, Duckadam a fost internat de urgenta, joi dupa-amiaza, la Spitalul Militar. Fostul portar ar fi acuzat dureri in zona inimii. Helmuth Duckadam a ajuns din nou la spital la doar sase zile dupa ce, vinerea trecuta, a fost internat de urgenta si a fost supus unei interventii minore. Helmuth Duckadam este presedintele de imagine al .

Ursul care a omorat de dimineata un barbat in Dambovita, ataca din nou: O femeie a fost muscata

O femeie a fost atacata de un urs, fiind ranita. Incidentul s-a petrecut in comuna Buciumeni, satul Dealu Mare, din judetul Dambovita, aflata in vecinatatea localitatii Pietrosita, unde un localnic a.

Momente dificile pentru Duckadam: Fostul mare portar va fi operat din nou

Fostul portar Helmuth Duckadam va fi operat din nou, pentru a patra oara, la bratul drept, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, colonel doctor Gabriel Cristian, seful Centrului de Urgenta de boli.

Helmuth Duckadam ar putea fi operat din nou

Fostul portar Helmuth Duckadam ar putea fi operat din nou, pentru a patra oara, la bratul drept, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, Gabriel Cristian, seful Centrului de Urgenta de boli cardiovasculare al Armatei, citat de Agerpres. Potrivit medicului, sansele efectuarii unei noi interventii sunt de 90%, specialistii romani solicitand puncte de vedere ale specialistilor din patru mari centre europene.

Problema romilor a fost rezolvata, din nou, pe hartie

Mutarea atentiei intr-o anumita directie este o practica raspandita in randul politicienilor. Declaratia ministrului francez de Interne Manuel Valls, cum ca Franta nu poate primi toata mizeria din lume si din Europa, a reusit sa faca valva, destui francezi vibrand la auzul unor astfel de cuvinte.

Duckadam - internat din nou in spital. Acesta a suferit saptamana trecuta o interventie chirurgicala

Helmuth Duckadam, se afla internat la Spitalul Militar Central din Bucuresti pentru mai multe investigatii, dupa ce saptamana trecuta a fost supus, la Constanta, unei interventii chirurgicale minore, cauzata.

Duckadam, internat din nou in spital

Presedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, se afla internat la Spitalul Militar Central din Bucuresti pentru mai multe investigatii, dupa ce saptamana trecuta a fost supus, la Constanta, unei interventii chirurgicale minore, cauzata de o ischemie la nivelul antebratului drept.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )