Libnet.ro
UNICEF

13:45

Pana majora de curent in Amsterdam, din cauza unei supraincarcari a sistemului: Mii de oameni blocati in mijloacele de transport in comun

B1 B1,
Pana majora de curent in Amsterdam, din cauza unei supraincarcari a sistemului: Mii de oameni blocati in mijloacele de transport in comun

Amsterdamul se confrunta vineri, cu o pana majora de curent, din cauza supraincarcarii liniilor de tensiune, informeaza B1 TV. in aceasta situatie, nu circula nici tramvaiele, metrourile, si nici trenurile. continuă pe B1

Nordul Olandei este PARALIZAT de o pana MAJORA de curent. Aeroportul din Amsterdam este BLOCAT

O suprafata mare a teritoriul olandez a ramas fara alimentare la reteaua de curent elecric. Nordul tarii este cel mai afectat de aceasta pana majora de curent, iar compania care livreaza energia electrica a.

Rusia, exporturi de grau reduse la jumatate din cauza unei taxe impuse de Guvern

Exporturile de grau ale Rusiei au scazut la jumatate in martie fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce guvernul de la Moscova a impus o taxa livrarilor in strainatate pentru a reduce preturile alimentelor pe piata rusa, iar de acest fapt.

Explozie si flacari in New York. Trei cladiri s-au prabusit in Manhatan, probabil din cauza sistemului de alimentare cu gaze.

Patru blocuri de apartamente din zona East Village au luat foc, probabil din cauza unei explozii cu gaz, iar trei s-au prabusit, cauzand 19 raniti, au declarat autoritatile. Explozia s-a produs putin dupa ora 15. 00 locala si a aruncat flacari spre cer si a zguduit zona rezidentiala din Manhattan. Victime ranite au iesit in fuga din cladiri, prabusindu-se pe strada, au declarat Reuters martori ai incidentului.

Angelina Jolie si-a extirpat ovarele din cauza unei suspiciuni de cancer: Nu pot elimina toate riscurile si nu voi mai putea avea copii, dar am facut alegerea corecta

Actrita Angelina Jolie 39 de ani) a suferit o interventie chirurgicala prin care si-a extirpat ambele ovare, deoarece este purtatoarea unei gene care creste riscul cancer ovarian, boala din cauza careia a pierdut-o pe mama sa. in urma cu doi ani, starul american a recurs, din aceleasi motive, la o alta operatie extrema, mastectomia, adica extirparea ambilor sani.

Compania Lufthansa stia ca Andreas Lubitz era temporar inapt de zbor din cauza depresiei

Compania aeriana Lufthansa fusese informata in 2009 ca pilotul Andreas Lubitz, suspectat ca a prabusit avionul Germanwings, era temporar inapt de zbor din cauza depresiei. Potrivit publicatiei Bild, compania.

Suceava: Doua incendii, din cauza unui scurtcircuit

Doua incendii s-au produs, joi, in Suceava, din cauza unui scurt circuit. Primul incendiu a avut loc la un atelier de tamplarie din comuna Dorna Arini, iar al doilea la hala unui gater din Sadova, informeaza Mediafax.

Si-a impuscat fiul dupa o cearta iscata din cauza sucului de portocale

Un barbat din Louisiana a fost retinut dupa ce si-a impuscat propriul fiu, in varsta de 18 ani. in prealabil, cei doi se certasera din cauza sucului de portocale, anunta politistii. Eldridge Dukes, de 58.

Angajatii RATB protesteaza din cauza Contractului Colectiv de Munca

Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti a anuntat un protest, miercuri, de la ora 13. 30 la sediul central al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), din cauza nerespectarii Contractului Colectiv de Munca, potrivit Hotnews.

Gazprom ar putea opri livrarile de gaz pentru Republica Moldova din cauza datoriilor

Compania rusa Gazprom ameninta ca va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Republica Moldova din cauza datoriei acumulate, au anuntat marti reprezentantii Moldovagaz, potrivit jurnal. md. Compania a.

Pana de curent intr-un sector din Capitala

Zona bulevardelor Camil Ressu, Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady si 1 Decembrie 1918 a fost afectata de o pana de curent de peste o ora, informeaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )