Libnet.ro
UNICEF

14:30

Rusia, exporturi de grau reduse la jumatate din cauza unei taxe impuse de Guvern

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia, exporturi de grau reduse la jumatate din cauza unei taxe impuse de Guvern

Exporturile de grau ale Rusiei au scazut la jumatate in martie fata de aceeasi perioada a anului trecut, dupa ce guvernul de la Moscova a impus o taxa livrarilor in strainatate pentru a reduce preturile alimentelor pe piata rusa, iar de acest fapt. continuă pe Wall-Street Ro

Angelina Jolie si-a extirpat ovarele din cauza unei suspiciuni de cancer: Nu pot elimina toate riscurile si nu voi mai putea avea copii, dar am facut alegerea corecta

Actrita Angelina Jolie 39 de ani) a suferit o interventie chirurgicala prin care si-a extirpat ambele ovare, deoarece este purtatoarea unei gene care creste riscul cancer ovarian, boala din cauza careia a pierdut-o pe mama sa. in urma cu doi ani, starul american a recurs, din aceleasi motive, la o alta operatie extrema, mastectomia, adica extirparea ambilor sani.

Suceava: Doua incendii, din cauza unui scurtcircuit

Doua incendii s-au produs, joi, in Suceava, din cauza unui scurt circuit. Primul incendiu a avut loc la un atelier de tamplarie din comuna Dorna Arini, iar al doilea la hala unui gater din Sadova, informeaza Mediafax.

Si-a impuscat fiul dupa o cearta iscata din cauza sucului de portocale

Un barbat din Louisiana a fost retinut dupa ce si-a impuscat propriul fiu, in varsta de 18 ani. in prealabil, cei doi se certasera din cauza sucului de portocale, anunta politistii. Eldridge Dukes, de 58.

Angajatii RATB protesteaza din cauza Contractului Colectiv de Munca

Sindicatul Transportatorilor din Bucuresti a anuntat un protest, miercuri, de la ora 13. 30 la sediul central al Regiei Autonome de Transport Bucuresti RATB), din cauza nerespectarii Contractului Colectiv de Munca, potrivit Hotnews.

Gazprom ar putea opri livrarile de gaz pentru Republica Moldova din cauza datoriilor

Compania rusa Gazprom ameninta ca va intrerupe livrarile de gaze naturale catre Republica Moldova din cauza datoriei acumulate, au anuntat marti reprezentantii Moldovagaz, potrivit jurnal. md. Compania a.

Un tanar american a fost CONCEDIAT din cauza tatuajului cu numele fostei sale iubite: ISIS (VIDEO)

Un barbat acuza compania americana Home Depot ca l-a concediat din cauza unui tatuaj cu numele fostei sale iubite ISIS, identic cu acronimul folosit de americani referitor la gruparea Stat Islamic, transmite CNN.

Circulatia pe DN 57, inchisa din cauza caderilor de pietre de pe versanti. Iata care este ruta ocolitoare

Circulatia pe DN 57, intre localitatile Cozla si Drencova din judetul Caras-Severin, este inchisa, luni, din cauza caderilor de pietre de pe versanti, pe sosea ajungand si blocuri de stanca de pana la.

Un avion cu 78 de pasageri la bord a solicitat aterizarea de urgenta la Sankt Petersburg, din cauza unei defectiuni la motor

Un avion Boeing 737, cu 78 de pasageri la bord, a solicitat aterizarea de urgenta pe aeroportul din Sankt Petersburg, dupa ce unul dintre motoarele aeronavei a cedat, anunta surse Reuters.

VIDEO Bataie in strada ziua in amiaza mare in Baia Mare. Barbat lovit cu salbaticie din cauza unei masini

Picioare, pumni si scaune in cap. Totul ziua in amiaza mare intr-un local de pe o strada din Baia Mare. Victima a fost presedintele CS Seini, sectia fotbal, Stefan Craciun care a fost agresat de un barbat, se pare fost politist.

Peste jumatate din produsele de contrabanda sunt de provenienta necunoscuta

Peste 50% din produsele de contrabanda care ajung in tara noastra sunt de provenienta necunoscuta, tipice crimei organizate, potrivit domnului Adrian Popa, Corporate and Regulatory Affairs Director in cadrul British American Tobacco BAT) Romania.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )