Libnet.ro
UNICEF

11:00

Pana de curent intr-un sector din Capitala

România Liberă România Liberă,
Pana de curent intr-un sector din Capitala

Zona bulevardelor Camil Ressu, Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady si 1 Decembrie 1918 a fost afectata de o pana de curent de peste o ora, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Sapte copii AU MURIT ARSI DE VII intr-un incendiu din New York

Sapte copii au murit, iar doi adulti sunt in stare critica intr-un incendiu izbucnit in cursul noptii de vineri spre sambata intr-un imobil rezidential din orasul american New York, informeaza ABC News,.

Fiul fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici s-a inecat intr-un lac din Rusia

Fiul cel mic al fostului presedinte ucrainean Viktor Ianukovici s-a inecat, sambata, in Lacul Baikal din Rusia. Se pare ca fiul fostului lider de la Kiev, al carui nume este tot Vikto, era pasionat de sofatul.

Trei persoane prinse in flagrant intr-o banca din Cluj. Ce incercau sa faca

Sapte persoane au fost retinute de politisti, suspectate ca au prejudiciat mai multe unitati bancare din judetul Cluj, dupa ce au folosit acte false pentru a lua credite. Trei dintre suspecti au fost prinsi in flagrant in sediul unei banci, cand incercau sa obtina un credit de 20. 000 de lei.

Exmatriculari in masa intr-un liceu din India. Parintii elevilor au fost surprinsi catarandu-se pe zidurile liceului pentru a-si ajuta copiii sa copieze (VIDEO)

Aproximativ 600 de elevi dintr-un liceu din statul indian Bihar au fost exmatriculati pentru ca au copiat la un examen cu ajutorul parintilor, dupa ce mai multi parinti au fost surprinsi catarandu-se pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )