Libnet.ro
UNICEF

08:45

PanamaPapers: David Cameron a recunoscut ca a avut afaceri de tipul offshore, dar ca le-ar fi vandut in trecut

B1 B1,
PanamaPapers: David Cameron a recunoscut ca a avut afaceri de tipul offshore, dar ca le-ar fi vandut in trecut

David Cameron, premierul marii Britanii, a recunoscut ca a detinut afaceri de tipul offshore, dar a precizat ca le-ar fi vandut in trecut, mai precis, in 2010, potrivit mediafax. ro. Premierul. continuă pe B1

Panama Papers. Premierul David Cameron recunoaste ca a avut actiuni la firma offshore a tatalui sau

Premierul britanic David Cameron a recunoscut joi ca a detinut o cota de actiuni profitabile in fondul de investitii offshore al tatalui sau, desi initial a negat ca ar fi avut active.

David Cameron recunoaste ca a detinut fonduri de tip offshore

Premierul Marii Britanii, David Cameron, recunoaste ca a detinut fonduri de tip offshore, precizand ca le-a vandut in anul 2010, informeaza postul ITV, citat de BBC News online.

Premierul David Cameron le cere tinerilor britanici sa voteze impotriva unui Brexit

Premierul David Cameron le va cere joi tinerilor britanici sa se prezinte la vot pe 23 iunie la referendumul privind apartenenta Marii Britanii la UE, avertizand ca ei vor fi cei mai afectati in eventualitatea iesirii tarii din blocul comunitar, relateaza Reuters.

David Cameron sustine ca nu detine active sau fonduri offshore

Premierul britanic David Cameron a declarat ieri ca nu detine active sau fonduri offshore, dupa ce numele tatalui sau decedat in 2010 a fost descoperit pe lista de clienti, ajunsa in presa, care au folosit sau folosesc o firma de avocatura in paradisul fiscal din Panama, relateaza Reuters, citat de Agerpres.

David Cameron sustine ca nu doreste beneficii de pe urma unor societati off-shore, iar averea familiei nu are nicio legatura cu respectivele societati

David Cameron, actualul premier britanic, a declarat ca nu doreste beneficii de pe urma unor societati off-shore, in contextul in care apare numele tatalui sau in scandalul Panama Papers, acesta.

PanamaPapers: Dupa ce numele tatalui sau a aparut in scurgerea de informatii, David Cameron precizeaza ca aceasta este o chestiune privata

In schema mondiala a spalarii de bani demontata de catre The international Consortium of Ivenstigative Journalists, denumita Panama Papers, apare si numele lui Ian Cameron, tatal premierului br.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )