Libnet.ro
UNICEF

18:30

Panasonic Toughbook 31 ar putea fi laptopul cu cea mai mare autonomie

Playtech Playtech,
Panasonic Toughbook 31 ar putea fi laptopul cu cea mai mare autonomie

In lupta dupa superlative absolute, gen cel mai subtire sau cel mai usor, noul Panasonic Toughbook 31 s-a orientat in directia potrivita cu cea mai mare autonomie. Desi cele mai recente ultrabook-uri se lauda cu o autonomie de invidiat, in parte datorita noilor procesoare de la Intel, cele mai spectaculoase rezultate le obtii cand nu []. continuă pe Playtech

Facebook a picat. Cea mai mare retea sociala are probleme si cu Instagram

Facebook a picat in aceasta dimineata pentru utilizatorii din mai multe tari. Cei care au conturi si pe Twitter au inreviat hashtag-ul facebookdown sub care sunt adunate de fiecare data plangerile pe aceasta tema. Facebook a picat pentru multe persoane din Europa, Asia si SUA in aceasta dimineata, 27 ianuarie, iar primele informatii pe aceasta [].

Un studiu arata cea mai mare frustrare a utilizatorilor de iPhone

Un nou studiu ne arata ca lipsa posibilitatii extinderii spatiului liber la iPhone este una dintre cele mari probleme ale aparatului pentru utilizatori. Majoritatea dispozitivelor cu Android vin la pachet cu un slot de card MIcroSD de care puteti profita pentru marirea spatiului de stocare. La creatiile cu Windows Phone, situatia este impartita aproape in [].

Florin Mergea, cea mai mare surpriza de la Australian Open 2015. Tatal tenismenului: Este cel mai frumos cadou de ziua lui

Medicul chirurg Florin Mergea este tatal tenismenulului cu acelasi nume care a reusit sa produca cea mai mare supriza de la Australian Open 2015, invingand la proba de dublu, alaturi Dominic Inglot, perechea formata din fratii Bryan. Chirurgul este cel care i-a pus racheta in mana fiului sau si l-a sustinut sa practice sportul alb.

Sony cauta cea mai buna fotografie realizata cu telefonul. Cum te inscrii si ce castigi

World Photography Organisation lanseaza o noua sectiune a competitiei Sony World Photography Awards 2015. Fotografii mobili se pot inscrie pentru a-si demonstra talentul si cu cea mai populara camera foto: telefonul. iPhone e cea mai populara camera foto de pe Flickr, urmata de modele de la Canon. Cea mai buna camera e cea pe care [].

VIDEO Cea mai frumoasa lovitura din meciul Simona Halep vs. Yanina Wickmayer

Simona Halep a disputat un meci de un inalt nivel tehnic impotriva belgiencei Yanina Wickmayer, ambele jucatoare reusind puncte foarte spectuloase. Vezi un rezumat la meciului si cea mai frumoasa lovitura reusita de Simona.

Keira Knightley, desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata

Actrita Keira Knightley a fost desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, surclasand-o pe ducesa Catherine de Cambridge, extrem de laudata de obicei pentru tinutele purtate in perioada sarcinii.

Trei liceeni romani, castigatorii premiului special al celui mai mare turneu de robotica din Coreea de Sud (VIDEO)

Performanta deosebita pentru trei liceeni din tara noastra! Tinerii au castigat premiul special best challange world la cel mai mare turneu de robotica din Coreea de Sud. Cei trei elevi s-au intors in Romania.

Pretentii uriase din partea CNADNR. Vor un buget de 2,3 ori mai mare si peste 450 de noi muncitori, dar autostrazile raman tot pe hartie

CNADNR vrea pentru anul acesta un buget de cel putin 2,3 ori mai mare decat cel de anul trecut. Si asta nu singura dorinta. CNADNR estimeaza ca va angaja si peste 450 de muncitori pana la finalul acestui an.

Ea e cea mai frumoasa femeie a lumii. Are doar 22 de ani

Reprezentanta Columbiei, Paulina Vega Dieppa, de 22 de ani, este noua Miss Univers. La cea de-a 63-a editie a concursului desfasurat duminica la Doral Miami, Florida) ea le-a devansat pe Nia Sanchez din Statele .

Cine va fi cea mai frumoasa femeie din Univers

89 de regine ale frumusetii lupta in aceasta noapte pentru cel mai ravnit titlu al concursurilor de gen: Miss Universe. Cea de-a 63-a editie a prestigioasei competitii internationale va avea loc la Miami, in SUA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )