Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ea e cea mai frumoasa femeie a lumii. Are doar 22 de ani

Antena3 Antena3,
Ea e cea mai frumoasa femeie a lumii. Are doar 22 de ani

Reprezentanta Columbiei, Paulina Vega Dieppa, de 22 de ani, este noua Miss Univers. La cea de-a 63-a editie a concursului desfasurat duminica la Doral Miami, Florida) ea le-a devansat pe Nia Sanchez din Statele . continuă pe Antena3

Cea mai frumoasa femeie din Univers este Paulina Vega, din Columbia

Paulina Vega, reprezentanta Columbiei, a castigat duminica titlul de Miss Univers in cadrul celei de-a 63-a editii a celebrei competitii internationale. Printre finaliste s-au mai aflat reprezentantele din Statele Unite, Olanda, Ucraina si Jamaica.

VIDEO Cea mai frumoasa lovitura din meciul Simona Halep vs. Yanina Wickmayer

Simona Halep a disputat un meci de un inalt nivel tehnic impotriva belgiencei Yanina Wickmayer, ambele jucatoare reusind puncte foarte spectuloase. Vezi un rezumat la meciului si cea mai frumoasa lovitura reusita de Simona.

Cine va fi cea mai frumoasa femeie din Univers

89 de regine ale frumusetii lupta in aceasta noapte pentru cel mai ravnit titlu al concursurilor de gen: Miss Universe. Cea de-a 63-a editie a prestigioasei competitii internationale va avea loc la Miami, in SUA.

Keira Knightley, desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata

Actrita Keira Knightley a fost desemnata cea mai eleganta vedeta insarcinata, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, surclasand-o pe ducesa Catherine de Cambridge, extrem de laudata de obicei pentru tinutele purtate in perioada sarcinii.

Ponta ii raspunde lui Iohannis: Programul nostru este cea mai buna varianta pentru Romania

Premierul Victor Ponta afirma, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat joi seara ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016 fiind cea mai buna varianta pentru Romania.

Ponta ii raspunde lui Iohannis si spune ca programul PSD este cea mai buna varianta

Premierul Victor Ponta a scrie pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat intr-un interviu televizat ca isi doreste un guvern PNL, ca Executivul pe care il conduce este social-liberal si ca a indeplinit programul USL in proportie de 80%, programul sau pe 2015-2016 fiind cea mai buna varianta pentru Romania.

Sturdza voievod si frumoasa Margiolita. Boieroaica pentru care a fost construita cea mai mare Gradina Publica de sec XIX

Potrivit uneia din cele mai frumoase legende ale Barladului, Gradina Publica, veche zona verde a orasului, a fost realizata la comanda lui Mihail Grigoriu Sturdza voievod pentru a intra in gratiile frumoasei Margioala, sotia unui boier erudit.

Proiectul imobiliar Pipera City, datorii de 76 milioane euro: cea mai mare parte, catre Bancpost

Bancpost are de recuperat peste 102 milioane de lei circa 27 milioane de euro), 30% din creantele totale, din proiectul imobiliar Pipera City, pe care omul de afaceri Marius Ivan planuia sa il dezvolte alaturi de un partener irlandez in zona.

Faze tari: 5 locuri misterioase din Romania; Cea mai lunga linie de cale ferata de mare viteza: distanta Moscova-Beijing va fi parcursa numai in 2 zile; Un videoclip romanesc de peste 9 milioane de afisari, considerat unul dintre cele mai ciudate clipuri

Socant. Prin el trec 11. 000 de volti. Deepak Jangra este baiatul-baterie al Indiei! Prin corpul tanarului de 16 ani trec pana la 11. 000 de volti, suficient cat sa alimenteze 500 de locuinte. Desi un altfel de. A suferit o reactie alergica din cauza careia trupul a inceput sa-i arda. Medicamentul banal care aproape a ucis-o. O tanara de 19 ani a suferit o reactie alergica puternica la un medicament si timp de o luna.

Cea mai buna tocanita cu carne si masline

Continuam seria retetelor de iarna si astazi va propunem aceasta gustoasa tocanita de carne cu masline. E foarte satioasa si ademenitoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )