Libnet.ro
UNICEF

18:30

Papa Francisc, 20 de milioane de followeri pe Twitter

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc, 20 de milioane de followeri pe Twitter

Papa Francisc este una dintre cele mai populare figuri in mediul online. Astfel, contul oficial de Twitter al Papei Francisc a depasit 20 de milioane de followeri, pe care este prezent in noua limbi straine, informeaza agentia EFE, citata de B1 TV. continuă pe România Liberă

Papa Francisc are peste 20 de milioane de followeri pe Twitter

Contul oficial al Papei Francisc a depasit 20 de milioane de followeri pe Twitter, pe care este prezent in noua limbi straine, informeaza agentia EFE. in total, liderul Bisericii Catolice are 20. 046 de.

Probleme la Vatican dupa ce Papa Francisc a vorbit despre genocidul armean. Turcia cere explicatii

Probleme la Vatican, dupa ce Papa Francisc a vorbit despre genocidul armean, Turcia cere explicatii reprezentantului Vaticanului la Ankara. Detalii AICI)Reprezentantul Vaticanului a fost convocat la sediul.

Turcia il convoaca pe reprezentantul Vaticanului, dupa ce papa Francisc a evocat genocidul armean

Turcia l-a convocat duminica pe reprezentantul Vaticanului la Ankara pentru a oferi explicatii in legatura cu afirmatiile facute in aceeasi zi de papa Francisc, care a pronuntat pentru prima data termenul de 'genocid', vorbind despre masacrul armenilor de acum 100 de ani, au anuntat posturile turce de televiziune. Reprezentantul Vaticanului a fost convocat la sediul Ministerului de Externe de la Ankara, au precizat canalele NTV si CNN-Turk.

Papa Francisc, declaratie exploziva: primul genocid din secolul XX, in opinia sa

Papa Francisc a facut duminica o declaratie exploziva, denuntand masacrarea armenilor in urma cu 100 de ani drept primul genocid din secolul al XX-lea, o remarca politica de asteptat ca va provoca furia Turciei, comenteaza Associated Press.

Papa Francisc denunta masacrarea armenilor de catre otomani drept primul genocid din secolul al XX-lea

Papa Francisc a denuntat duminica masacrarea armenilor, in urma cu 100 de ani, drept primul genocid din secolul al XX-lea, o declaratie politica exploziva, care va provoca sigur furia Turciei, comenteaza.

Papa Francisc: Masacrul impotriva armenilor de acum o suta de ani, primul genocid al secolului XX

Papa Francisc a folosit duminica, in cadrul solemn de la Basilica Sf. Petru din Roma, termenul de genocid pentru a descrie masacrul impotriva armenilor ce-a avut loc in urma cu o suta de ani, cu riscul de a-si perturba puternic relatiile diplomatice cu Turcia, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Papa Francisc a folosit cuvantul genocid pentru masacrul impotriva armenilor de acum o suta de ani

Papa Francisc a folosit duminica, in cadrul solemn de la Basilica Sf. Petru din Roma, termenul de genocid pentru masacrul impotriva armenilor ce-a avut loc in urma cu o suta de ani, cu riscul de a-si perturba.

Papa Francisc foloseste cuvantul genocid referindu-se la masacrul armenilor

Papa Francisc a folosit duminica, in cadrul slujbei solemne din Bazilica Sfantul Petru din Roma, termenul genocid pentru masacrul armenilor din urma cu o suta de ani, riscand sa perturbe puternic relatiile diplomatice ale papalitatii cu Turcia, transmite AFP.

Papa Francisc: Masacrul armenilor, primul genocid din secolul al XX-lea. O premiera pentru Vatican care risca sa perturbe relatiile diplomatice cu Turcia

Papa Francisc a folosit duminica, in cadrul slujbei solemne din Bazilica Sfantul Petru din Roma, termenul genocid pentru masacrul armenilor din urma cu o suta de ani, riscand sa perturbe puternic relatiile diplomatice ale papalitatii cu Turcia, transmite AFP.

Ministrul MApN: Propaganda ruseasca este una destul de activa, insa nu ne intimideaza

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat vineri, la Targu Mures, ca propaganda ruseasca este una destul de activa, insa a subliniat ca Romania nu este intimidata de declaratii de genul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )