Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul MApN: Propaganda ruseasca este una destul de activa, insa nu ne intimideaza

Antena3 Antena3,
Ministrul MApN: Propaganda ruseasca este una destul de activa, insa nu ne intimideaza

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat vineri, la Targu Mures, ca propaganda ruseasca este una destul de activa, insa a subliniat ca Romania nu este intimidata de declaratii de genul. continuă pe Antena3

Mircea Dusa: Propaganda ruseasca este una destul de activa, insa nu ne intimideaza

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat vineri, la Targu Mures, ca propaganda ruseasca este una destul de activa, insa a subliniat ca Romania nu este intimidata de declaratii de genul celei facute de purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe, Aleksandr Lukasevici, potrivit Agerpres. Lukasevici a afirmat, pe 8 aprilie, ca planurile NATO de a desfasura forte militare in Romania, foarte aproape de frontiera cu Rusia, sunt inadecvate si conflictuale.

Ministrul Apararii, Mircea Dusa: Nu ne intimideaza propaganda ruseasca

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat azi, la Targu Mures, ca propaganda ruseasca este una destul de activa, insa a subliniat ca Romania nu este intimidata de declaratii de genul celei facute de purtatorul de cuvant al Ministerului rus de Externe, Aleksandr Lukasevici.

Ministrul Apararii: Propaganda ruseasca nu ne intimideaza. Flancul estic al Europei, protejat de fortele NATO

Propaganda ruseasca asupra Romaniei este destul de activa, insa tara noastra nu este intimidata de acest atac, potrivit Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, citat de Agerpres. Purtatorul de cuvant.

Vicepresedinte al Comisiei Europene, la Bucuresti: Sunt provocari legate de propaganda ruseasca in Europa Centrala si de Est si statele baltice

Exista ingrijorari legate inclusiv de propaganda ruseasca in statele din Europa Centrala si de Est si in tarile baltice, iar Uniunea Europeana trebuie sa ramana unita in fata acestor provocari, inclusiv prin prelungirea sanctiunilor impotriva Rusiei, a declarat, miercuri, intr-un interviu acordat HotNews, la Bucuresti, vicepresedintele Comisiei Europene Valdis Dombrovskis.

Propaganda ruseasca, in mediul online: Va avertizez! Iubesc pacea, dar mai mult decat oricine stiu sa lupt (VIDEO)

Rusii au pornit o mega campanie de propaganda in mediul online. Desi este o tara in care toate resursele media sunt controlate de Kremlin si investitia nu era musai necesara, autoritatile au vrut sa se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )